Feljegyzések a fotelból – Győztes pótlás

10 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – Győztes pótlás bejegyzéshez

 • Tisztelettel jelentem, hogy az NB I-ben éppen tí­z éve, 2004 őszén álltunk az 5. forduló után 4 győzelemmel és 1 verességgel.
  *
  Amúgy egyre inkább feltűnik nekem valami tavasz óta az ellenfél csatárai egyre bizonytalanabbak a kapunk előtt. Olyan lehetőségeik sem mennek gyakran a kapu felé sem, amelyekből az „ifi valahányban” (manapság előkelően „az U valahányban”) is illik legalább a kapust eltalálni.. Nem mintha nem örülnék neki, de kí­váncsi lennék a miértjére. Vagy ez már inkább lélektani kérdés?
  *
  Rokonszenves volt a két ex-fradista játéka számomra. Tették a dolgukat, nem is rosszul. Nem akartak régebbi vélt vagy valós sérelmekért törleszteni. De az látszott a játékukon, hogy ez a Fradi már sok lenne nekik.

  • Tisztelt YSE

   Amit utoljí ra a két ex-fradistí ròl ìr talí n a legravaszabb és szebb elismerése a jelenlegi Fradinak

  • Józsi Gyuri azért tett róla, hogy észrevétlen maradjon. Orosz Márk meg akkor tűnt fel, amikor lecserélték. 🙂
   Abban tökéletesen igazad van, hogy nekik már ez a Fradi is sok.
   Az persze egy másik kérdés, hogy mondjuk Józsi, ha csereként beáll a 70. percben, tudott-e volna kevesebbet mutatni játékban, mint Havojic.

   • Ha Józsiról nem tudom, hogy a pályán van, fel se tűnt volna. Orosz próbálkozott becsülettel, de a hatékonyságával voltak gondok. A mi cseréink sem hagytak mély nyomokat bennem …

   • Lacikám, nem értek veled egyet. Orosz Márkkal nemegyszer meggyűlt Gyömbér baja, be is sárgult miatta, mert csak egy mutatós lerántással tudta megállí­tani. Pedig ez nem jellemző rá. És Józsi is szerzett nemegy kellemetlen percet a védelmünknek, főleg az első félidőben.
    Persze, azért tartósan nem jelentettek veszélyt. Bár mindkettő rokonszenves volt számomra, de ebbe a Fradiban már nem valók.
    Havojic sokkal lendületesebb, mint Józsi valaha is volt, jóval veszélyesebb, ha összeszokik a társakkal és némileg lehiggad, még sok örömünk lehet benne.

    • Tisztelt YSE

     Szép amit Havojicròl ìrt.

     Ennek a fiatal legénynek még nincs meg az önbizalma és az arcí ròl lerì, hogy fél és nem bìzik még abban, amit tundna, de amit még nem tud — az egész csapattal közösen — kihozni magí bòl.

     Nem hií ba ví lasztotta Doll a keretbe. Gondolom nem hií ba is fog bìzni benne.

     Jò érzés, hogy az edzô, valòszìnûleg, csak a legutolsò pillanatokban fogje majd letenni a kezét ròla.

     Havojicnak nagyon sok biztatí s kell a mí sik tí rsaktòl. Ezt csak lassan kapja, mivel a csapat még nem szokott össze. De azért lassan mí r gyakrabban keresik a labdí val. Ez szerintem egy jò jel.

    • Kedves Imre bátyám!

     Megadom magam! Mentségemre legyen mondva, ott a helyszí­nen jobban figyeltem a mi játékosainkat, plusz még mindig elvarázsol az új Szentély. 🙂
     Az ellenfélnél egyedül Villám Balázst figyeltem, mert ő is kalocsai és gyerekként apámnál tanulta a labdarúgást alapjait. Azóta is hálával gondol azokra az évekre és természetesen mi is büszkék vagyunk rá, ahogy Pákolicz Dávidra is (Nyí­regyháza), aki szintén nálunk tanulta a labdarúgás alapjait.

 • 5 meccsből 4 győzelem volt a realitás (a Győr helyett a Pápa). Most kezdődik a bajnokság a jelenleg dobogósok számára.

 • Kedves lalolib

  Semleges nézônek is szép meccs lett volna. Nagyon tetszett a két csapat közti “meleg csí kí nyví ltí s” a tí madò szektorokban. Ez még a semleges szpikernek is feltünt. ìgy lehet, nem a Fradi szurkolòtí bora nôl meg, de a szimpí tia irí nta. Ez mí r jobb lenne, mert szimpí tií bòl…

  A dunaùjví rosi edzô meg nagyon sportszerûen nyilatkozott a Fradiròl. Le a kalappal ! Ezt Sem hallani sokszor, hogy “ôk jobbak voltak”.

  Nem tudom mit fog Doll edzô a varí zskalapbòl varí zsolni, de biztos vagyok benne, hogy valami olyasmi fog lenni, amire Sem a szurkolòk, Sem az ellenfél nem lesz elkészülve. Nem vesz csodí t, hogy a Televìziò mí r csakis talí n ezért megsokszorozta a Fradi-meccseknek a közvetìtését, mert erre mí r a “semleges” nézôk is rí bukantak, hogy unalmas Fradi meccs mostaní ban nem igen Volt.

  A kesérletezés a fejlôdésnek í rnyéka. A “lépcsôfokok”-nak, ahogy ezt Doll a mùltkor mondta meg az a veszélye, hogy alaposan el csùszhat az ember. Ha nem fogòdzkodik a korlí tokban, akkor meg még csùnyí n le is eshet. A korlí tok ezért — képletessen — fontosok. Nem csak a fellegekben jí rni (de ott is), hanem a földön is maradni. Jò tudni, hogy valamiben kell (és lehet) kapaszkodni. Ezek talí n az elért sikerek, a beví lt kombiní ciòk. Nem szabad elfeledni a csavarteszû edzôt Sem, aki mindig tud valamit varí zsolni a kalapjí bòl. Vagy nyulat, vagy zöld sast.

  De ha mí r, akkor inkí bb zöld sast.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ