Feljegyzések a fotelból – Három pont, plusz hiányérzet

9 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – Három pont, plusz hiányérzet bejegyzéshez

 • A kí­nai mondás szerint a leghosszabb út is az első lépéssel kezdődik … ha 15-0 nyerünk, akkor is ugyanott vagyunk … megtettünk EGY lépést … és százszor inkább 15 db 1-0, mint egyszer 15-0 🙂

 • Az optimista hozzászólás tetszik.Idegenben nyertek és az 3 pontot ér.Minden mérkőzésen lehetne jobban játszani,mert ez az igényünk.A játékosok, én úgy láttam,hogy igenis akartak győzni,az ellenfél viszont nem kisasszony futballt játszott.Egyenként csak dicsérni tudom őket.Előbb, utóbb jó kis összeszokott csapat lesz,és hosszútávon meglesz az eredménye.

 • lalolib,

  Sikerrel indult be sikeresen a bajnoksí g. A sikersorozat folytatòdik, és a kukí ban kiví nní m minden jövô hií nyérzetet — feltétel, ha netí n jogos lenne.

  Ami a kukí ban van azt pedig gyorsan el lehet felejteni.

  A siker mégis siker.

  • így van. 🙂 A Győr ellen sokkal okosabbak leszünk. Szombaton tényleg csak a három pont számí­t, mindegy milyen játékkal érjük el, bár van az éremnek egy másik oldala is. A lelátókra csak úgy lehet visszacsalogatni a nézőket, ha a győzelem mellé jó játék is párosul. Ez meg elemi érdeke a Ferencvárosnak.

   • Szia lalolib

    Az érdem mí sik oldala:

    A jelenlegi csapatunk jelenleg olyan kiszí mìthatatlan, hogy nem tudni, hogyan fog jí tszani a következô meccsen. Lehet, hogy tévedek.

    A megbìzhatòsí ghoz jelenleg ezért csak az eredmények sorolní m, mivel nem tud a csapat még kiartò formí t felmutatni.

    Lehet a szép jí ték akkor fog jönni majd, amikor a fiùk ùgy összeszoktak, hogy kivülrôl tudjí k a mí sik gondolatait. Lesz-e ilyesmi ? Nem tudom. Szerintem a csapat most koví csolòdik össze. Még viccekre és cukkolí sokra is jut idô a csapatnak (Böde: mikor veszi le a szakí llí t ?)

    Mindez nekem jò jel (lehet, hogy tùl optimista vagyok). Valamilyen feszültség tí vozott az öltözô(k)bôl és még imitt-amott jelentkezik a pí lyí n. A nyolc gyôzelem jòt tett nekik.

    Mondhatní nk, hogy a Dunaùjví ros a mindennek a mindig nehéz kezdete lett volna ?

    Meg van mí r az 1867-es kiegyezés ? Telt hí z lesz a Gyôr ellen ?

 • Hétvégén a Győr ellen legyen meg lehetőleg jó játékkal a 3 pont, és akkor ez a dunaújvárosi meccset is elfelejthetjük. Szerintem sok néző lesz itthon, én is kimegyek. Böde nem rúgott gólt, mert az interjújából kiderült, ha nem szerez gólt, fogadásból le fogja ma vágni a szakállát. (Ez tiszta nyereség:)) Ezt most tegye meg, aztán a Győr ellen már tessék betalálni. Remélem, hogy a Hajnal-Gera irányí­tás be fog érni. Varga Roland nekem tetszett. Ramirez gyors volt, de egyszer-kétszer nem passzolt, amikor vártam volna a támadás végén. Egyébként bizakodom.

 • Kispufi, megint fején találtad a … partjelzőt … 😛 nem vagyunk elkeseredve, de jogos a hiányérzet!!! Igazad van!

 • Már nagyon vártam a mai napot.Lalolib jegyzetét is,meg a Csapat játékát is.már megí­rtam az “előzmények”rovatban,hogy nem tudom mit várhatok.Ez igaz is lett.Bebizonyosodott,hogy a 8 bemelegí­tő meccsnek csak “kozmetikai”hatása volt-persze már a debreceni 0:0 is ezt sejtette.
  Ami bizakodásra adhat okot az a helyzetek száma,de ami elszomorí­tott,hogy megint csak 0:1 lett,pedig ezt a meccset 4.5 góllal is meg lehetett volna nyerni.A cserepad sajnos nagyon gyenge szerintem,de az igazolások jónak lehetnek,tetszett Ramirez játéka.Ha végre megint egy 92’es tavaszt produkálnánk talán még….
  Majd a Győr meccs után folytatom a sorokat!!!

  Hajrá Fradi

 • Elkényelmeskedtük a második félidőt, de ezúttal nem a szememnek hiszek: azt mondom, jó lesz a csapatunk, még akkor is, ha az első félidő néhány periódusát leszámí­tva nem csapatként működtünk, ezért is volt ilyen nyögvenyelős a történet. Ráadásul olyan klasszisaink vannak, akiknek egy-egy villanása szinte mindent eldönthet, gondoljunk Gera kapufájára, vagy Böde megalkuvást nem tűrő harcosságára, hasznosságára (és ha a hajrában nem akar mindenáron gólt lőni, meg lehetett volna a megnyugtató második, harmadik is). Majd Doll mester leszűri a tanulságokat, elkeseredve azért nem vagyok, de jogos a hiányérzet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső