Feljegyzések a fotelból – Köszönjük, Dani!

11 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – Köszönjük, Dani! bejegyzéshez

 • Nem láttam a meccset ,mert a Családom meglátogatott külföldön.
  0:1-ig követtem a ,meccset.
  A leí­rtakból összegezve nem maradtam le sok mindenről.Tudom,hogy a pénz a mozgatórugó,de kellene egy normális csatár, és nem alibi igazolásokat csinálni.-meg kellett volna Leonardo-t és Jennert tartani, bármilyen balhésak is voltak és a maradék pénzt ,amiért az összes többi játékost vettük egy csatárra költeni.Bár lehet,hogy abból is csak egy “kutyaütő” jött volna ki.
  Mert sajnos az El meccs is megmutatta,hogy megint megjártuk…

  Hajrá Fradi

 • 4. bekezdésben: *kapura = kapufa (bár a magyar nyelv szépségét adja, hogy még í­gy is értelmes, hiszen a kapufa is kapura tartó lövés volt). 😉

 • Két megjegyzés:

  1, Böde “tehermentesí­tését” be kellene fejezni és az NB I-ben rugdosná a gólokat. (Sosem lesz nemzetközi szintű futballista, de magyar csapat sem lesz az a következő 20 évben.)
  2, Ellenfelünk játékerejéről: feltehetően búcsúztak volna a Sliema ellen az EL-ből.

 • Azért , azt el kell ismerni, hogy Doll mester ismeri a szakmáját, ismeri játékosai lehetőségeit, a csapat lehetőségeit, ismeri a nemzetközi és a magyar valóságot is már. Ez látszik abban is, hogy milyen játékot játszatott a Rijeka ellen, hogy állí­totta össze a csapatot és mi volt a minimális cél, amit ugye nem sikerült elérni , ami -- ha a két tizenegyestől elvonatkoztatunk -- akár össze is jöhetett volna. A magyar valóság már más, itt már más szellemben , más csapatrészben, összeállí­tásban kell pályára lépni és ezt is megoldotta a mester, bár a “mindenhez értő” szurkoló látja még a hiányosságokat, hibákat is, de azért látszik, hogy lesz itt erő, henger, lendület, csak tartson ki sokáig. Cukic-ot várom még a csapatba, szerintem van helye a középpályán.

 • Sajnos nem láttam a mérkőzést,de nagyon örülök. Szeretném tudni,mert eddig még senki nem í­rt róla,hogy szeretett Gera Zoli ,hogy játszott ?

  • Kedves Gabriella!

   Vegyes a kép. Adott egy nagyszerű gólpasszt Bödének, küzdött, hajtott amí­g bí­rta erővel. Volt még igazi Gerzsonos ollózás is, de az nem jelentett veszélyt a kapura. Az látszik, hogy még mindig sok van a lábában, de idő kell, hogy összeszokjon a többiekkel.
   Gerával kapcsolatban mindenkinek
   Nekem Bödén kí­vül Kukuruzovic játéka tetszett, nagyon hasznosan és jól is játszott.

 • Tulajdonképpen az történt, amit vártam -- mondhatjuk azt is, amitől féltem. Nem akartam megí­rni, de egy alakuló csapat, felkészülés nélkül, egy másik dimenzióban… sok jót nem igért.
  A hazai dimenzióban -- és közel egy hónap felkészülés (“felkészülés”) után -- bebizonyí­tottuk, hogy a “hí­rös városban” is tudunk győzni. Persze, ehhez kellettt Böde valamint az egymást váltó Gera és Lauth.
  Egyébként 3 gólt bajnoki meccsen egy játékosunk utoljára 2013. április 13-án lőtt. AZ Egernek -- természetesen Böde Dani.

  • Kedves Imre bátyám!
   Annyit helyesbí­tenék, hogy nem az Egernek, hanem a Siófok ellen szerezte Dani a mesterhármast. Ezt onnan tudom, hogy közben K@rcsi kitette a Fradi mesterlövészeiről készült kimutatását. 🙂
   Sőt már azt is tudom, hogy ez a 225. mesterhármasunk volt a történelmünk során. :mrgreen:

  • Egy nagyon fontos dolgot elfelejtettem a múlt hétről. Mert ugye a bajnokság végefelé azt í­rtam volt: a legnegyobb öröm az lenne idén, ha idősebbik unkámat felvennék az egyetemre. jelentem: megtörtént.

 • Nagyon kellett a Ferencví rosnak, a jí tékosoknak, az edzônek no meg a szurkolòknak is ez a lelketoldò- és oltò gyözelem.

  Nem csak Böde hí rom gòlja, hanem a Dibusz arcí ròl bemutatott – a TV-ben közvetìtetett – nagy sòhajeresztés és megkönnyebbülés, ùgy gondolom, szinte minden szurkolò lelkinyomí sí t is megkönnyebbìthette, foglalta össze ezt a talí lkozòt két különbözô képben.

  Nem szabad leìrni sem egy „tehermentesìtendô“ jí tékost, sem egy vakmerô edzôt, sem egy botladozò csapatot, hiszen amit most a Fradi bemutatott, az mí r sokkal, de sokkal jobb az eddig lí tottakní l. Remélem nem csak zöld szemüveggel néztem a meccset.

  De nem elég ezzel, még javìthat a csapat is még. Ha ìgy folytatòdik nagyon érdekes bajnoksí g ví r rí nk, melynek bí r – valòszìnüleg nem lesz az a nivòja mint nyugaton – de, anní l emberibb arca.

  Nagyon tetszett Böde Dí niel az elsô percektôl fogva valò jí tszattatí sa. Nem, egy Böde Dí nielt nem olyan könnyû leìrni.

  Nem nemzeti tragédia egy veszteség, ha az ember tudja, hogy tanulnak belôle a fiùk és az edzô.

  Bevallom, a mí sodik félidôben, amikor a Kecskemét feljött és gòlt és kapufí t és ziccert hagyott ki, akkor azt gondoltam, hogy most vége. Fordulni fog a kép. De nem ùgy történt.

  A csapat valamit tett, amit eddig nem tett. ítkapcsolt, az ùj helyzethez alkalmazkodví n, és a védekezésbôl tí madí s lett és még két gòl született.

  A csapat lí tszòlag jobban jí tszik együtt és nem csak egyéni megoldí sokkal pròbí l í ttörni középen.

  Szép volt lí tni, hogy az edzô még sem vonta meg a bizalmí t, sem Böde-tòl, sem Lauth-tòl. És – érdekes mòdon – pont ennek a két jí tékosnak az össjí téka hozta meg a mí sodik gòlt.

  Programatikus a jövôre célzò jelkép lenne ?

  • Bennem is felmerült, hogy talán meg lehetne próbálni őket együtt játszatni. Mivel tipikus futó játékosunk egyedül Somália, í­gy egy 4-4-2 felállásban “elférnének” egymás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.28. 17:30 m4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső