Feljegyzések a fotelból – Mélyponton

8 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – Mélyponton bejegyzéshez

 • Mindenki leí­rta a látottak alapján a véleményét,jogosan.Azért én megpróbálom más szemszögből. Arra még nem gondolt senki,hogy hosszútávon az okozhat gondot,hogy különböző mentalitású egyénekből áll jelenleg ez a csapat ? és idő kell ahhoz,hogy összeszokjanak ?
  Lehet,hogy nincs igazam,lehet,hogy rosszul látom,de tegnap kimondottan idegesí­tett a sok csere.Nem ismerem az edzőt,biztos kiváló és nagy tudású, és Ő nem tehet arról,hogy a játékos indiszponált és kihagyja a helyzeteket.Viszont az edző dolga,hogy egységet formáljon és az olyan hibákat,mint amik a tegnapi mérkőzésen előfordultak megértesse a játékosokkal.Nem tudom milyen nyelven kommunikál, vagy tolmács segí­t neki,nem tudom a külföldi játékosok milyen nyelven tartják a kapcsolatot egymással,de az érzésem és a látottak alapján, bizonytalanok és nem érzik a szép zöld gyepet a lábuk alatt.Azért én bizakodó vagyok és továbbra is szurkolok a fiúknak.
  Kedves Lalobi ! fel a fejjel nincs minden elveszve ez egy kis szösszenetnyi rossz időszak,fog maga még örömében őrjöngeni fradi meccsen..:)

 • Utálom a “nemmegmondtam előre” -tí­pusú embereket, de most kénytelen vagyok magamat idézni: http://www.tempofradi.hu/feljegyzesek-a-fotelbol-ennel-rosszabb-mar-nem-lehet#comments
  És persze vissza lehet nézni, hogy a lilaverő eufóriában ki látta az elmúlt két forduló jeleit a játékunkban….Ebben az a szörnyű, hogy akik az FTC élén kormányozzák a gödörbe a csapatot, azok ezeket a hozzászólásokat nem olvassák…Mi nyilván nem értünk hozzá…De akkor mit mondjunk az eddig magasztalt Moniz mesterről, aki a mai napig nem tudja, ki milyen poszton jó, akinek nem jön össze egy futni és ütközni hajlandó és képes, kreatí­v középpályás sor, akinek a védelme (Besic kivételével) azt sem tudja mit csináljon egy gyenge kispesti szögletnél, akinek egyszerűen nincs kapura veszélyes csatára, akinek a kapusa az ötösön belül szoborként ácsorogva kapja a közeli fejes gólokat….etc. Nevetséges és iszonyú ez a kép és visszajutottunk a Prukner korszak végéhez, amikor MINDEN csapat jobban FUTBALLOZOTT nálunk…Szégyen

 • Mind a két csapat botrányosan állt hozzá ahhoz, amit elvileg szeretnek csinálni.
  Közpénzből ezeket az akadémiákat fenntartani és sehova nem kellő külföldieket fizetni, teljes tévedés.

 • Sziasztok! Első olvasatban! Középpálya Józsi,még nem adott le koszos szerelést!!! Védelem,Besic nélkül egy nulla!Mateosnak még szokni kell ezt a légkört!Gerson darabos mint a tégla!Buzsákyt most először láttam játszani,jól mozgott,még nem száz százalékos! Tujip nem idevaló! Böde,most nincs formában és csak rá nem lehet támadójátékot játszani! Diallo,ügyes viszont nem a kis gólok mestere. Holman a jövő,de most neki sem ment! Jova!Két végletes kapus,tud nagyot fogni és tud betlizni is.(Puskás ellen az első labdának simán melléütött , az utána jövő lepke csak ráadás!..Cukic nem megoldás semmire! Sem középpályás sem támadó ként!Walpoort sem üti meg az NB I szintjét. Jenner,na ő egy kérdés! Van amikor megy neki minden bejön,ha nem akkor olyan mint egy sértett kisfiú!Szóval ezekből a srácokból hiányzik a Fradi szí­v még! Szurkolás! Ha valaki tud focizni az 50 ezer ember előtt is tud hangzavarban játszani!Szurkolással kapcsolatban,Kubatovnak el kell dönteni, kell a Fradi neki mint pártpolitikai érdek szurkolók nélkül! Vagy a szurkolók kitartanak a Fradi mellett,de Kubatov nélkül!Szerintem a Fradi volt van lesz Kubatov nélkül is! A szurkoló meg nem lesz meg a FRADI nélkül..

 • Egyszerűen megfogalmazva, POCSÉK játék!!!

  Már í­rtam,hogy szerintem nem etikus,hogy valakik valakinek a nehéz helyzetét szeretnék “meglovagolni”…!
  De ha már í­gy tesznek-legyen sport vagy bármi-látszódjon az eredmény.
  A csapatnál sem a puskás ellen sem tegnap nem látszódott semmi.
  Akarom mondani igen, a kapkodás ,céltalanság, kilátástalanság.
  Már a gólunk is hatalmas szerencse volt és utána amit láttam a lefújásig ,felért egy “harakirivel”.
  A védelem baromira ingatag,több méterekre “fogják” az ellenfél csatárait-nem hiába csak +1 a gólkülönbség- középpélya semmi,talán ha Leonardo visszajön valami fazon lesz,de addig???
  És Bödén ill Diallon kí­vűl nincs csatárunk sem.Ráadásul Jova is tegnap “megvillantott” egy picit a régi énjéből(egyenlí­tő gól).Szándékosan hagytam ki neveket,mert mire 1-2,akarom mondani 5-6 ember utoléri magát már rég a tavaszi fordulókat játszuk.
  Az ellenfél már kiismerte a játékosok sablonos mozdulatait és a srácok nem tudnak 1 az 1-ben felvállalni semmit.Tegnap a kelletténél is mérgesebb voltam,mert rájöttem ,hogy ez a bajnokság is ELÚSZOTT!!!
  Egy tisztességes bajnokaspiráns -elnézést másokat éltetőktől-egy ilyen puskást ill. honvédot
  3-4-5 góllal simán ver.
  Ezért kaptunk ki a viditől és a dvsctől,mert ők valóban bajnoki Valóságért hajtanak.
  És már Szivics úr is alkotott valamit…

  Szóval most nagyon “depressziós” lettem a jövővel kapcsolatban.
  Kész szerencse,hogy a még!!! a negyedikek vagyunk.

  Hajrá Fradi és Isten segí­tse Adams-et!!!

 • Kedves Kinizsi!

  Ez a nap kérdése, jó lenne válaszokat kapni rá. Most lesz két hetünk, hátha helyre lehet rázódni. Utána “papí­ron” két könnyebb meccs következik (Kaposvár, Mezőkövesd)…

 • Erre a szégyenletes teljesí­tményre aludni kellett egyet. Még a sör sem í­zlett, amikor hazaértem. Nem az a fő baj, hogy vereséget szenvedtünk, hanem az, hogy egy gyenge, szedett-vedett Honvédtól. A csapatunk teljesí­tménye kritikán aluli volt. Azért nem í­rom, hogy a játéka, mert játékot, taktikát nem tudok fordulók óta felfedezni. A lelkesedésről nem is beszélek. Jenner, Holmann, Buzsáki és Bönig kivételével senkin nem láttam azt, hogy hajtana. Le sem merem í­rni, hogy mit hallottam, milyen fizetésekért játszanak ezek az idehozott “sztárok”.
  A PFLA-vereség után egy másik fórumra í­rtam, hogy félek, rossz sorozat következik. Sajnos, bejött. Ha nem szedi össze magát két hét alatt a Moniz-gárda, akkor Kaposváron is félhetünk Prukner bosszújától, a minket legyőző taktikától.
  Majdnem mindenki látja, hogy Jova vonalkapus, Gyömbér nem jobbhátvéd, Józsi alibizik, Somalia helye pedig jobbszélen van. Miért nem látja ezt a szakvezetés?

 • Mélyen egyetértek a poszt í­rójával.
  Az első gólt én egyértelműen Jova nyakába varnám. Ha jól emlékszem, Bőnig kí­sérte Alcibiadet, de én azt teljesen normális viselkedésnek tartom, hogy az ötös környékén lelassí­tja a saját kapuja felé történő futást, hogy ne zavarja a -- normál esetben -- kifutó kapusát. (Amatőr szinten elég sokat álltam kapuba, ill. játszottam védőt.) Igazából Gyömbért se nagyon hibáztatom a második gól miatt, nézte a túloldalon pattogó labdát, szerencséje volt a Honvédnak, hogy jól rugták át és jól találta el a fejelő játékos. Adams állapotára fogni az utóbbi 2 meccs játékát nevetséges; mindenki a legjobbakat kí­vánja neki, de 2 hónapja jött, játszott pár meccset -- ennyi. Nem egy vezéregyéniség esett ki a csapatból, csak egy í­géretes középhátvéd. Illene tudni pótolni. (Nem tudom, hogy amikor anno Fehér Miki a pályán halt meg, ill. Zavadszky pályán kí­vül, amelyek, már bocs a tragédiák relativizálásáért, de mégiscsak súlyosabb esetek voltak, mennyire vetette vissza a csapataik teljesí­tményét?) A statisztikai mutatók (Instat?) alapján Jovanovics az egyik legjobb teljesí­tményű játékosunk volt, mikor utoljára játszott. Vagyis nem látványos, de éppen olyan területen segí­tene sokat, ahol nagy szükségünk lenne rá. Mert ezek már tényleg jó képességű focisták, de ha nem védekezünk már a középpályán…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső