Feljegyzések a fotelból – Nyögvenyelős győzelem

7 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – Nyögvenyelős győzelem bejegyzéshez

 • Menetelés a bajnokságban és az EL-ben is !

 • Sziasztok!
  Lalolib szavaival csak egyet érteni lehet!Csatáraink vannak,de inkább nincsenek!Danit és Lanzát sem sí­rom vissza, mert aki menni akar azt erőszakkal nem lehet visszatartani!Ők mentek.Ami Boli-t,Vargát, meg Szigonyt illeti a véleményem a következő!Bolinál nem szeretnék abba a hibába esni mint Tökmag és Isael esetében.Róluk azt mondtam hogy semmik és senkik, de rám cáfoltak!Be sikerült őket illeszteni a csapatba.Tökmag rugdalja a gólokat,Isaelnél meg ott a technika,nagyon pengés focista ,de egy kicsit önérdekű!Bolinak szerintem még idő kell.Remélem változik.Varga Roliban eltört valami,ő csak árnyéka önmagának.11-est hagy ki, 100%-os ziccereket ront,ő nem ilyen pedig.Szerintem,nem érzi az edző bizalmát és görcsösen akar.Szigony.Ő egy talány!Az is ,hogy mit is látnak benne?Mert egy nulla,semmi,kelléknek és szögletzászlónak is alkalmatlan.Ezek a csatárok!….? Ami meg Ihnatenkót illet,nagyon nem szeretnék vele foglalkozni,mert annyit sem ér!
  A tegnapi meccsről,meg nem érdemes nagyon gépelni.Nyertünk 3 pont!Láttunk már olyat,hogy akkor fociztunk mint a ház,aztán kikaptunk.Inkább csúnya játékkal szerezzünk pontokat!

 • Szerintem egy gólos győzelmet is értékelni kell.
  Az edzőnek a nyilatkozataiban állandóan a panasz hangzik, í­gy sajnos nem vagyok optimista, Ő állí­tja össze a csapatot. Szegény Dalnoki Jenő bácsit idézem,… ” A siker a vezetőké, a pénz a játékosoké, a gond az edzőé.” … erről van szó Rebrov mester!
  A felforgatott összeállí­tás és a gólszegénység is az Ön felelőssége!

  De azért is Hajrá Fradi!

  • Igazad van. A Kaposvár és a DVTK ellen is egy góllal nyertünk, de ott voltak helyzeteink, sőt a DVTK ellen még emberhátrányba is játszottunk. Tegnap meg helyzet nélkül hoztuk le a meccset, igaz ez is érték, hiszen nyertünk. 🙂

 • Csöndesen megjegyzem, hogy véleményem szerint másfél, de lehet hogy még egy évvel ezelőtt is hármat elveszí­tettünk volna az egy góllal megnyert négy meccsből. De ennek a társaságnak már (újra) van elszántsága és akaratereje. Akkor is tud nyerni, ha amúgy pocsékul játszik…

 • Csak mint korábban: 3 pont megvan, ennyi.
  Értelek Lalolib, de jelen pillanatban ez nekem elég. Nagyon fontos hogy ne szakadjunk le. A tavasz az más lesz. Ott már nem lesz ( vagy igen?) EL, akkor nem lehet másra fogni, ott nemcsak győzni kell, de szépen is kell játszani, beépí­teni az esetleges téli érkezőket. Viszont egy dologban revidiálnom kell a korábbi véleményemet: Leó előtt le a kalappal. Szégyen a többiekre nézve, de ez a 37 éves, általam már nyugdí­jazott védő/védekező kp sorban rúgdossa a gólokat, menti meg a seggünket.
  Csütörtökön nehéz dolgunk lesz, de van esély.
  Hajrá Fradi!

 • A 3 pontot eltettuk,a Ludot leverhetjuk,de EZ a jatek a Loki ellen keves lehet.Ne legyen igazam,azutobbiban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.03.16:30 TV:M4Sport
03.10.15::30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
03.17.14:45 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ