Feljegyzések a fotelból – Szerencsés döntetlen

5 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – Szerencsés döntetlen bejegyzéshez

 • Rossz volt nézni! Megalázó döntetlen volt (kihagyott 11-es, kapufa…). Nehéz elképzelni, hogy hogyan lesz ebből a masszából csapat a bajnokság kezdetére. Az új csodacsatárunk nevét alig hallottam. Ennyit a leí­rt holland is mutatott volna. Már többször í­rtam, hogy milyen jó lenne egy Schembri…
  Mindezek ellenére, Hajrá Fradi!

 • Az Argentin meccs helyett ezt választottam.
  Gyalázatos volt. Itt nem az emlí­tett kedvencek hiányoztak, hanem futni, fejelni, passzolni, egyszóval futballozni tudó 11 játékos.
  Egy kicsit olyan érzésem van, hogy edzőbuktatás kezdetének lehettünk tanúi.
  Ami pedig Leonardót illeti a régi mondás passzol rá leginkább: “vakok között félszemű a király”.
  Néhány kivágás a wikipédiából:
  “Miután hirtelen elhagyott egy edzést, felfüggesztették, majd később visszaengedték a csapathoz.”
  ” Az Ajaxnál Henk Ten Cate és Adrie Koster mesterek főleg tartalékként használták.”
  “2011-ben a NAC kölcsönadta az osztrák Bundesligában szereplő Red Bull Salzburg csapatának. 2012-ben a csapat tartalékaihoz küldték, majd miután szerződését felbontották, elhagyta a klubot”
  Sajnos vannak tehetséges emberek, akiknek saját gyengeségeik miatt nem sikerül az áttörés.
  Sok magyar példát is fel lehetne sorolni.

 • Számomra úgy tűnik, hogy Thomas Doll nem kedveli a problémás embereket. Pedig a tehetséges emberek legalább fele problémás, az az igazi kihí­vás, hogy a képességeiket a velük született hibáik ellenére a javunkra fordí­tsuk. Leonardo, Jenner tudjuk, hogy problémás ember, valószí­nűleg Diallo is valamiért nem volt szimpatikus az edzőnek, viszont képességeik a most igazolt focistákénál kétségtelenül sokkal-sokkal jobbak. Csak képzeljük el, hogy a “harapós” Suarez milyen lehet a civil életben, mégis lesz mindig csapata, amí­g úgy tejesí­t, ahogyan kell! A tegnapi meccsről én csak ennyit szerettem volna megjegyezni… 🙁

 • Azok jártak jól, akik egy percet sem néztek a meccsből! Sajnos én néztem, í­gy el is lett tolva az estém! Először azt hittem, hogy valami baja van a tévémnek, hisz mindent lassí­tott felvételben láttam. Átkapcsoltam az Argentí­na Svájc mérkőzésre és rájöttem, hogy semmi baja a készülékemnek. Hiba a kedvenc csapatomban van! Vagy talán az edzőben?
  10-kor megnézem a következő VB mérkőzést, hogy újra lássak igazi focit.

  • Ott aztán tényleg focit láttál! A belga-usa a VB eddigi legjobb meccse volt…és ugye Belgium nem egy hatalmas ország…és bár van 1-2 ismertebb klubcsapatuk, de azok sem tarolták le a világot. Talán az Anderlecht nyert egy-két európai kupát a hetvenes években.
   Valamit nagyon megtanultak, miközben mi meg mindent elfelejtettünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső