Feljegyzések a fotelból – Szezonzárás döntetlennel

3 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – Szezonzárás döntetlennel bejegyzéshez

 • Az én számí­tásom bejött.A jó felkészülés és akarat,meghozza tavasszal az eredményt.Elsők nem hiszem,hogy lesznek,de a riválisok szégyenteljes szereplése ( MTK otthon vereség,Újpest két öngóllal vereség,VIDi otthon döntetlen ) és az egységes csapatjátékkal még ezt is elérhetik.Minden rajtuk múlik.Én szí­vből drukkolok nekik, elmarasztaló kritikával nem nehezí­tem a helyzetüket.

 • Bìzok az 1867-es féle kiegyezésben.

  Akkor valòjí ban a csimbarasszò esne le minden szurkolò, jí tékos, vezetôségi tag és ultrí s szivérôl és végül arròl lehetne gondolkozni, hogy mit hogyan kellene tenni.

  A listavezetô ellen döntetlent elérni nem szégyen. Az elsô félidôben voltak is szép Fradi-helyzetek. Ezt nem lehet elmagyarí zni. A mí sodik félidôben meg hat védekeztek. Hií ba, a Vidinek jobban megy jelenleg.

  Örömest vettem tudomí sul és észre, hogy Lamah azért mí r jobban mozog a pí lyí n mint elôször és Szomí lia is mí r jobban közeleg a moniz-kori formí jí hoz.

  Lauth megmozdulí sai is igéretesek és Böde-ben mindig van, ha nem meglepetés, de megbìzhatòsí g.

  Lí tszott a csapaton, hogy a két-heti felkészülés azért meghozta a gyümölcseit.

  Most mí r biztos vagyok abban, hogy a tavaszi bajnoksí gban — az mí r több idô felkészülésre, mint a mostani két hét — egész mí sképp fog kûzdeni a csapat.

  Egyetértek lalolib-el, hogy jelenleg a csapat inkí bb kûzd, mint jí tszik. De imitt-amott mí r vannak azért olyan hùzí sok is, amelyek megí llní k a helyüket a nyugati bajnoksí gokban is.

  A Lauth-Böde összjí tékot talí n jobban kellene központban helyezni. A Somalia-Lamah-féle megmozdulí sok, még nem elég hatí sosak, de ùtban vannak.

  Sajnos a középpí lya és a tí madí s közt még mindig mérföldnyi a tí volsí g. Ha ezt ki tudní k küszöbölni a fiùk !…

 • Mint ahogyan már többször is í­rtam,harmatgyenge a támadó szekciónk persze sem középpálya sem a védekezés sem elsőrangú.De legalább van hosszú idő óta egy jó kapusunk.Dibusznak is köszönhető,hogy ott vagyunk a tabellán ahol vagyunk és a többieknek ,hogy ott vagyunk ahol vagyunk plusz a szakértő vezetőségnek.
  Bár még amikor majdnem kiesés fenyegette a Csapatot,még csak 3 éves voltam,de gondolom az erősebb bajnokság volt…
  Megint “csuklóból” le tudnék 6 nevet í­rni kiket kellene elzavarni,de félek nem lesz belőle semmi,mint ahogy a komoly tavasz igazolásokból sem.Az a baj,hogy mindig “sok” játékost akarunk igazolni,de elég lenne szezononként 1-2 és minden más lehetne.Jenner-Besic-
  Leonardo-…
  És most tényleg talán bajnoki cí­m felé roboghatnánk,ehelyett…

  Hajrá Fradi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső