Feljegyzések a fotelból – Veszélyes döntetlen?

2 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – Veszélyes döntetlen? bejegyzéshez

 • A fejemet fogtam a mérkőzés láttán.
  Az ilyen meccsek pont megmutatják a ” a focihoz nem értő ” szurkolót- a Lalolib is mondta , hogy ha van lehetőség, hogy egy meccset egy csapat hamar “lerendezzen” , akkor azt meg is teszik.
  Profi szinten….
  Ahogyan anno Orosz Pál mondta az első forduló előtt , hogy lehetett volna kedvezőbb sorsolásunk, mert már akkor jöttek a “Csank Jánis” mondatok , most én mondanék egyet.- ilyen könnyű play off ellenfelünk a közeljövőben biztos nem lesz, de ezt is megmagyarázta a vezetőség.

  Csütörtökön kiderül kinek van igaza…

  Mi ott leszünk személyesen.

  Hajrá Fradi

 • Az érthető, hogy nem rohanunk fejjela falnak, de az már nem, hogy ennyi helyzetből a legutóbbi három mérkőzésünkön csak egyet tudtunk értékesí­teni a Kaposvár ellen. A Suduva feltehetően ugyanezt a bunkerfocit fogja játszani a visszavágón is. Mi meg nem tudjuk megbontani a védekezésüket, és a kontráiktól félve csak hátul adogatunk. Ez azt a veszélyt hordozza magában, hogy itthon is kihúzhatják egy 0:0-ás eredménnyel. Meglátásom szerint a védelmünk Frimponggal biztosabb lenne. A középpályán pdig Skvarkával már nem kéne kisérletezgetni tovább, mert az amit ő nyújt a nulla, mintha ott sem lenne a pályán. Vele csak többen vagyunk. Tőle még Leo is jobb lenne, mert jó indí­tásai vannak. Sajnos Szihnyevics és Boli is gyenge. Én Megpróbálnám Lovrencsicset a jobb szélen és Zubkvot előretolt ékként.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.03.16:30 TV:M4Sport
03.10.15::30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
03.17.14:45 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ