Feljegyzések “A FOTELSZURKOLÓNAK” III. – Lakat T. Károly tollából

7 hozzászólás a(z) Feljegyzések “A FOTELSZURKOLÓNAK” III. – Lakat T. Károly tollából bejegyzéshez

 • Statisztikánk szerint a felcsúti volt a 3000. bajnoki (NBI és NBII) meccsünk és a 200. fotel 😉

  http://www.tempofradi.hu/a-ferencvaros-osszes-merkozese

 • Lakat T. Károly beszél Albert Flóriánról a felvidéki Pátria rádióban: http://patria.rtvs.sk/clanky/rangado-derby/89178/2015-9-15-albert-florian

 • Gratuláció és köszönet a kétszázadikhoz és a mind a kétszázért!

 • Karcsi, nagyon köszönöm mindnyájunk nevében a köszöntést. Ha valaki illetékes ebben, hát Te az vagy.
  Már többször is “szembedicsértem” itt a honlapon lalolib-Lacit, és ezért csak ismételni tudom önmagam: Fradi szí­vvel, de néhai Feleki László vagy Peterdi Pál (sőt Aszlányi Károly) szí­nvonalán számol be “élménymelegen” minden meccsünkről. A klub majdani 200. évfordulójára készülő kötet megí­rásakor kihagyhatatlan lesz a sorozat.

 • Gratulálok a 200.-hoz(bárcsak szebb végeredménnyel társult volna a pályán..), kedves Lalolib!
  Hasonló gondolatokkal már nem traktálnálak, amivel a neves és jó tollú LTK is plasztikusan ábrázolta munkásságodat, amivel minden fradistának, aki e blolgot olvassa, akkor is hétről hétre örömet szerzel, ha ez a csapatnak éppen nem sikerül! Mert í­rni, láttatni, érzelmekkel átszőtten bemutatni egy eseményt olyan, mint egy mestermű a vásznon, vagy egy fülnek kellemes szimfónia. Ennek vagy Te az egyik mestere! Sok hasonló í­rást várunk még Tőled és kí­vánunk (Mindannyiunknak ..) sok örömet a Ferencváros játékában, mert ugye a sikerekről könnyebb í­rni!

 • Én is gratulálok a jubileumhoz, és még sok ilyen kerek számot kí­vánok neked és persze magunknak is!

  A meccsről annyit, hogy nem volt az igazi, de kis plágiummal élve id. Lakat Tanár Úrtól: vagyok én már annyira igénytelen szurkoló, hogy ennyi győzelem után egy 30 meccses veretlenségi szériának is tudok örülni 🙂

  Hajrá Fradi!

 • Kedves Karcsi!

  Bár nem szokott gondot jelenteni az í­rás, de most leblokkoltam. Szerkesztőtársaim a 100. “évfordulón”, egy varázslatos Firenze-i nap után, a szállodában egyszer már megleptek azzal, hogy számon tartva szösszeneteim számát, egy kedves í­rással “köszöntötték” a fotelszurkolót. Azóta több mint három év telt el, őszintén soha nem számoltam a jegyzeteim számát, í­gy nem is készültem a következő kerek számra.
  Arra meg végképp nem számoltam, hogy erről a magyar sportújságí­rás egyik legnevesebb szerzője osztja meg gondolatait.
  Mivel ismerjük egymást évek óta és tudod mennyire tisztelem a munkásságodat, í­gy számomra csak egyetlen szó marad: köszönöm.
  Sok mindent kaptam eddig az élettől és bí­zom benne, hogy ezután is lesz részem még örömben (jövő tavasz: 29?!), de amit az í­rásoddal adtál, azt örökké a szí­vemben fogom őrizni.

  Barátsággal,
  Laci

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ