Ferencvárosi legenda: dr. Géczi István

l_1971DEC12_Géczi Pista_01

“Fehér a hit, zöld a remény”

A FradiSzí­v stábja dr. Géczi Istvánnal készí­tett interjút

(Kolárik József, Ferenczi Attila, fradisziv.hu)

3 hozzászólás a(z) Ferencvárosi legenda: dr. Géczi István bejegyzéshez

  • Gyerekkorom egyik bálványa! Igazad van, kinizsi, micsoda megnyugvás volt hallani, hogy ” a kapuban Géczi…” (persze azt is, hogy a hátvédsorban Novák, Mátrai, Páncsics stb. stb.) Sok-sok zseniális “kapuvéd” volt a FERENCVÁROSBAN, de tán (szerintem, talán) Ő volt MINDEN IDŐK LEGNAGYOBB Fradi-kapusa! Tudom, Amsel, Háda, Csikós, Henni, Gulyás, Zsiborás, de ha van “primus inter pares”, akkor az Ő. Csak 2 példa: ahogy ’74-ben Liverpoolban és ’75-ben Belgrádban védett… kolosszális volt! Isten éltesse nagyon sokáig!!! Mennyi élményt köszönhetünk neki és az akkori társaknak! de jó is volt akkoriban Fradistának lenni! Persze, ez mindig jó, csak néha több az öröm, máskor meg a fájdalom….

  • Igazi példakép,óriási legenda.Isten éltesse sokáig,remélem az új stadion átadásánál találkozhatom vele is.Mindörökké FERENCVÁROS.

  • Köszönöm ezt a riportfilmet! Hála Istennek, személyesen is ismerem Géczi Pistát, valamikor riportot is készí­thettem vele. Ragyogó kapus volt, s ragyogó ember ma is. Isten éltesse még sokáig a “felújí­tott szí­vével”! De nyugodt lennék, ha ma is í­gy kezdődne az összeállí­tás: Géczi…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.19. 20:15, M4 Sport
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
Categories
04.15. 00:00 M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső