FRADI futballévszázad – füzet

TFU_19931200_Frfb - 0001A majd százéves Ferencvárosi Torna Club futballkrónikája nem mindennaposán gazdag eseményekben, egyedi történésekben. A Fradi futballtörténelmének feldolgozását pontosan 25 évvel ezelőtt kezdtem, és napjainkban talán már elmondhatom, hogy a lényeges és érdekes eseményekről tudomásom van. Továbbá rendelkezem valamennyi Fradi meccs adatsorával is…

Ez a gyűjtött és í­rásos anyag, valamint a sokszáz fotó az alapja annak a dí­szes nagyméretű, szí­nes, keményfedelű albumnak, amelyet 1994. május 3-ra, az FTC 95. születésnapjára a TRIÓ BUDAPEST KIADÓ megjelentet.

A FRADI FUTBALLÉVSZÁZAD az 1900-as századforduló meccseivel kezdődik és időrendben haladva tárgyalja az eseményeket az 1994-es év első ferencvárosi győzelméig… A könyv tehát a Fradi „őskorától” napjainkig í­rásban vagy fényképben minden nevezetes eseménnyel foglalkozik.

Ez a többszáz fotót tartalmzó „Fényképes Fradi történelem” tehát valamennyi ferencvárosi érzelmű sportembernek látni és olvasnivalóval szolgál.

Bí­zva abban, hogy igényeik kielégí­tést nyernek, ajánljuk figyelmükbe az egyesület hí­rnevéhez méltó megjelentetésű könyvet A TRIÓ BUDAPEST KIADÓ különféle szponzorokat nyert meg a könyv kiadásához – nevük természetesen majd az oldalakon szerepel – í­gy talán elérhető árként állapí­tották meg a 990,- Ft-ot. Azok a kedves szurkolók, akik ezt az összeget 1993. december 22-ig a Fradi ajándékboltban befizetik

– DíSZES NÉVRESZÓLÓ KÖNYVCSEKKET kapnak, amelyre május 3-tól, az FTC csapata által dedikált FRADI

FUTBALLÉVSZÁZAD albumot átvehetik.

– Már a befizetéskor INGYEN KAPJÁK AZ FTC „MECCSKÖNYVET”, amely egy eddig nem publikált adattár az FTC első negyedszázadának VALAMENNYI BAJNOKI, NEMZETKÖZI ÉS HAZAI DíJMÉRKŐZÉSÉRŐL! Tekintettel arra, hogy közelegnek a karácsonyi ünnepek – talán fradista hozzátartozóiknak, barátaiknak ezzel az egyedi ajándékkal (májusban beváltandó dí­szcsekk, FTC „meccskönyv”) is kedveskedhetnek.

Bí­zva abban, hogy végül az egész Fradi-tábor örömét leli a Fradi Futballévszázad kötetének megjelenésében, várjuk szí­ves érdeklődésüket. Köszönettel az előzetes bizalomért

Nagy Béla

TFU_19931202_Fradi-futballévszázad_füzet_001

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.20:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ