FTC 22

feher_ildiko-ftc22

Szeretné Szűcs Lajost igazán megismerni?
Ha igen, akkor szí­vből ajánlom ezt a könyvet, hiszen ebben nem csak a szakmai múltját és jelenét olvashatják el, hanem megtudhatják milyen férj és apa ő, mik a szokásai egy meccs előtt és egy meccs után, sőt azt is, hogy például gyerekkorában utált fogat mosni, ma pedig, már naponta ötször is képes rá, ha úgy hozza az élet.
Aztán, gondolták volna, hogy Lajos imád autózni, és vezetve ismétli át magában a meccsek helyzeteit? Ha nem, de kí­váncsiak erre, akkor az egyik fejezetet elolvasva jöjjenek el velünk egy közös útra!
Ha pedig, nem szeretnék megismerni őt, de szeretik a focit, vagy éppen futballistának nevelik gyermeküket, akkor is ajánlom tanulságos olvasmányként ezt a könyvet, hiszen egy olyan példa tárul majd ezáltal az Önök szeme elé, akitől csak tanulni lehet. Egy fiatal élete, aki kemény harcok és küzdelmek árán végigment a szamárlétrán, és most már elmondhatja magáról, hogy Magyarország legnépszerűbb futballkapusának számí­t.

Fehér Ildikó

Szerző: Fehér Ildikó
Kiadta: Blanc Média Kft – 2003

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

05.19.20:15 M4 Sport
OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ