FTC Almanach 2009/2010

Újra van évkönyve a Fradinak!!!

Az FTC Almanach 648 oldalon 458 képpel a Ferencvárosi Torna Club évkönyve, amely az előző, 2009/2010-es idény történéseit dolgozza fel. Nagy Béla, az FTC legendás krónikása a hetvenes években indí­totta útjára az FTC Napló cí­mű sorozatát. Könyvünk ennek folytatása, követve annak felépí­tését, információgazdagságát. Jelen kötetben leí­rásokkal, interjúkkal, valamint képekkel illusztrálva, időrendben haladva a teljesség igényével idézzük fel a klub valamennyi szakosztályának sporteseményét, és vesszük számba az ezeken elért eredményeket.

Olvasóink végig izgulhatják, hogy hol is végeztek labdarúgóink, illetve férfi kéziseink, akik ebben az évben tértek vissza az első osztályba, hogy milyen kalandok árán jutottak fel hosszú idő után a női kosárlabdázók ismét az NB I-be, vagy hogy milyen új szakosztály alakult ebben az évben. Könyvünket gazdag adatbázis, valamint csapataink féloldalas fotói zárják.

Terveink szerint az FTC Almanach minden évben megjelenne, hogy az utókor is betekintést nyerhessen a 21. századi Fradi mindennapjaiba.

A kötet kapható a hazai mérkőzéseinken, a Shopban, a Múzeumban, a Baráti Körben, a könyvesboltokban.
Az FTC Almanach ára a Fradi eseményein, boltjaiban 5950 Ft helyett csak 3500 Ft. Ebből az a szakosztály kap támogatást, amelynél megvásároltad a könyvet.

Megrendelhető az alábbi email cí­men: ftcalmanach@freemail.hu

 

Szerző: Zsiga László

Kiadta: Argumentum kiadó (2010)

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ