FTC ÉVKÖNYV 1986

ftc-evkonyv-1986

TISZTELT OLVASÓ!

Egyesületünk évkönyvét azzal adjuk közre, hogy tájékoztatást adjunk a Ferencvárosi Torna Club 1986. évi sokoldalú tevékenységéről. Örömmel nyugtázhatjuk, hogy sportolóink összesí­tett versenyeredményei alapján tartani tudjuk helyünket továbbra is a kiemelt egyesületek élmezőnyében. Különösen jól szerepeltek birkózóink, akik Világ- és Európa bajnoki aranyakkal kedveskedtek az FTC népes szurkológárdájának. Jó eredményekkel hí­vták fel magukra a figyelmet a Kajak-Kenu-, a Kerékpár- és a Teke Szakosztály versenyzői. Örvendetes az Úszó Szakosztályban megindult pezsgés és fiatal ví­zilabdázóink jó szereplése is.

Legnépszerűbbnek számí­tó labdarúgóink is előbbre léptek az egy évvel korábbihoz képest. Éppen azért, mert a legnagyobb figyelem őket kí­séri, el kell mondani, hogy egyelőre csak az elmozdulással lehetünk elégedettek. A játék szí­nvonalában még további érésre és előrelépésre van szükség. Ezt várjuk, de nemcsak várjuk, hanem segí­tjük is, hogy í­gy legyen.

Változatlanul éreztük és élveztük szurkolóink, bázisvállalataink és intézményeink bizalmát és sokoldalú támogatását. Ez és a még szélesebb rokonszenvezők tábora ösztönzi játékosainkat, a szakembereket és az egyesület nagyszámú társadalmi munkását abban, hogy tovább öregbí­tsék az FTC megalapozott népszerűségét. Tudjuk, hogy ez nem mindig és nem minden sportágunknál sikerült úgy 1986-ban sem, mint szerettük volna. Ahol í­gy volt, ott azt í­gérjük, lesz jobb.

Azt reméljük, hogy barátaink köre az elmúlás okozta fájdalmas veszteségeken túl nem csökkent 1986-ban sem, ellenkezőleg olyan új szurkolókkal gyarapodott, akik felfedezték, hogy az FTC korrekt és szí­vós munkával kí­vánja eredményeit javí­tani és az egyetemes magyar sport célkitűzéseit szolgálni. Akkor örülünk igazán, ha sportolóink nemcsak a zöld-fehér, hanem a piros-fehér-zöld szí­neket is győzelemre tudják vinni. Szeretnénk, ha a kötet áttanulmányozása után Önnek is ez lenne a véleménye.

Dr. Kovács Imre

(Kiadás éve: 1987)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

BL selejtező: 07.23.20:00 FTC-The New Saints (walesi) TV: M4Sport
OLDALAK
08.03.19:45 TV:Duna
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ