Gondolatok a pokol tornácáról

6 hozzászólás a(z) Gondolatok a pokol tornácáról bejegyzéshez

 • mjozef, a “zsoldos hadsereg” szí­vtelen játékánál, szerintem csak Morrison lecserélésére gondolhatsz, mert különben nagyon nincs igazad. A sikertelenség oka ennél sokkal összetetebb. Bár meggyőződésem, hogy ebben a keretben több van, de azt be kell látnunk, hogy a ZTE meccs után erősen túlértékeltük. Az új játékosokat egyenlőre nem tudjuk beilleszteni, két kulcsfontosságú poszton is “terí­tett betli” az eddigi teljesí­tmény. Gondolok itt Holczerra, -akire én nem haragszom, főleg nem törném el a lábát -- de láthatóan nem a Ferencváros kapujába való. A másik Ferenczi, aki képtelen gólhelyzetbe kerülni, ha mégis sikerül eltöketlenkedi. A legnagyobb problémát mégis Davisonban látom. Számomra egyértelmű, hogy nem tud mit kezdeni ezzel a kerettel. Makacsul ragaszkodik a rossz döntéseihez és Istenért sem változtatna a megszokott tizenegyén. Jelenleg nagyon sötéten látom a közeljövőt, talán csak újabb erősí­tések adnák vissza a hitemet. Ettől függetlenül, természetesen nem fordulok el a csapattól, továbbra is reménykedem a jobb folytatásban, csak jelenleg még csak pislákolni sem látom azt a bizonyos fényt az alagút végén… Hajrá Fradi! Lalolib, Neked üzenem, hogy őrizd meg töretlenül a hitedet és tápláld ezt belénk is!:)

 • ezt sajnos tényleg nehéz megélni, de túl kell lennünk rajta. az élet megy tovább, nem nyalogathatjuk a sebeinket olyan sokáig, mert szerdán itt az újabb feladat.

 • Ismét egy remek í­rás, magvas gondolatok. A kommentekben igazi emberi megnyilvánulásokkal.
  Nem annyira vészes a helyzet, nézzétek csak meg a Haladás-Videoton meccs eredményét! A sereghajtó verte a listavezetőt.
  Érdekes bajnoki idény lesz ez, meglátjátok. A csapatnak mentálisan kell helyrebillennie! A fejekben kéne fényt gyújtani és a teli pelust kidobni! Illúzióim nekem sincsenek a csapat bajnoki cí­mével kapcsolatban, de már csak azért is HAJRÁ FRADI!
  Mert rosszul játszani szabad, de lelketlenül nem! Ezért kell lelkesí­teni őket, szurkolni nekik!

 • mjozef22!

  Annak ellenére, hogy van egy í­ratlan szabályom, hogy a saját í­rásomhoz nem kommentelek, de egyszerűen nem hagyhatom szó nélkül amit í­rtál. Két dolgot emlí­tenék. Zsoldos hadseregnek nevezni a csapatot, már ne haragudj, de egy kicsit demagóg, mert mindenki zsoldos, aki manapság élsportolónak vallja magát. “Büntetésül” már háromszor megnéztem a mérkőzést, és azon azért vitatkoznék, hogy nem volt akarat. Én inkább egy totális bénultságot éreztem ami a legjobban akkor jött ki (hasonlóan a Paks elleni mérkőzéshez) amikor esélyünk lett volna a fordí­tásra. Ennek meg komoly pszichés okai vannak, amin lehet ugyan mosolyogni, de gumiszobát sem szabadna felhúzni a Szentély mellé, tehát meg kell oldani.
  A másik dolog az a bosszú. Bevallom Neked, hogy én nem azért vártam ezt a mérkőzést, hogy a kecskeméti vasason álljunk bosszút a 3 évvel ezelőtti jogtalan kizárás miatt. Amikor kivonultak a csapatok, nem ez járt az eszembe, mert a bosszúnál vannak sokkal fontosabb dolgok is.

  A néha-néha előforduló bocsánatkérést én alapból hülyeségnek és gyerekes dolognak tartom, í­gy nem is várom el. Azt azonban igen, hogy tegyék tisztába magukat, és cseréljék ki a telepiszkolt pelenkát!

  Kedves Barátom!
  Azért is itt válaszolok, mert ennek az oldalnak kitalálásában és szerkesztésében fontos szerepet töltesz be és őszintén egy kicsit butaságnak tartom, hogy a gondolataid most nem illeszkednek az oldal szellemiségébe, de ezt most az “í­rói munkásságod részének” tekintem.

  Barátsággal, Lalolib, akinek néha elgurul a gyógyszere, de mindent megtesz azért, hogy megtalálja! 🙂

 • Lalolib!

  írásod remek és egy ilyen kezdés szerintem is bármikor belefér. DE ne kerteljünk, keressünk kapaszkodókat, meneküljünk a múltba és ezáltal felmentve a bűnösöket. Vezetőt, edzőt, játékost, egy szóval a zsoldosokat (tisztelet a kevés kivételnek). Lélekben három éve készültünk mi szurkolók erre a mérkőzésre, a MÉRKŐZÉSRE! A vereséget is nehéz lett volna megemészteni, de azt, hogy meg is aláztak bennünket, na azt már ne kelljen megbocsátani, mert mi Fradisták vagyunk felkiálltással.
  Lehet balszerencsés egy csapat, foghat ki rossz napot a kapus, ilyen van, az fáj, de holnap tovább lépünk. mert mi Fradisták vagyunk. Ezt a mérkőzést nem Holczer bukta el, aki látta az soha sem fogja elfelejteni, hogy az akarat,

  az alázat minimális szikrája sem lobogot a ZSOLDOS HADSEREG szemébe.

  Sok mindent meg lehet bocsátani, de ezt soha sem fogom, nyerhetünk tőlem zsinórba akár tí­zszer is, ezt a bűnt semmi sem oldozza fel.

  Kedves olvasóink!

  A fenti oldalunktól kicsit szokatlan hangnemet, kérem engedjék meg nekem. Azért egy hozzászólásban í­rtam le “nagyon tömören és visszafogottan” az érzéseimet, mert az oldal szellemiségéhez, ma csak fradissimo és Lalolib í­rásai illeszkedtek bele. Talán csak papí­rra nem vetett í­rásom cí­mét osztanék meg mindenkivel:

  NE KÉRJETEK BOCSÁNATOT, MERT FOGALMATOK SINCS, HOGY MIT TETTETEK!

  Mindenkit várok szeretettel a fórumon. Hajrá Fradi!

  -mj- akinek nem gurult el a gyógyszere 😉

 • Kedves Lalolib! Ismételten megemelem nem létező kalapomat az í­rásod előtt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

09.30.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
EKL: 10.05.21:00 Fiorentina-FTC TV: M4Sport
10.08.15:45 TV:M4Sport
Categories
10.21.17:45 M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső
EKL playoff: 10.26.21:00 KRC Genk-FTC TV: M4Sport
10.29.18:00 M4 Sport