Hét nap az új élet kezdetéig

3 hozzászólás a(z) Hét nap az új élet kezdetéig bejegyzéshez

  • Meccsre fel !!!!!! E E E !!!!!!! Irány a Szentély !!!!

  • Nagyon várom már a rajtot, ez egy olyan rajt, amilyen még soha nem volt! Három éves szünet után, még soha nem kezdtünk az első osztályban, még soha nem akartuk ennyire bizonyí­tani, hogy élünk vagyunk és erősebbek vagyunk mint valaha! 🙂 Nekünk ez az év, fontosabb mint bármikor! A megsebzett sas ereje teljében tér vissza, újra a szeleknek feszí­ti szárnyait és lecsap!

  • 55 szurkolói éven alatt átéltem rengeteg indulást. És mindig bizakodtam. Még akkor is, amikor mindenki irreálisnak mondta.
    Most nem érzem irreálisnak. Ám egyet ne felejtsünk el: nem egy meccs a bajnokság. Ennek a csapatnak össze kell érnie. Lehetnek kellemetlen meglepetések. De a jelenlegi szakmai és vezetői stáb eddig nem beszélt mellé. Eddig amit igértek, megvalósí­tották. De meg kell adni számukra a türelmet. Aki nem ezt teszi, az azoknak a kezére játszik, akik nem szeretnék, hogy a Fradi FRADI legyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
OLDALAK
12.03.17:45 FTC-Mezőkövesd és 12.06.19:30 Mezőkövesd-FTC TV:M4Sport
12.10.18:00 M4 Sport
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
Categories
12.17.16:00 M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ