Hol itt az igazság 2.0

8 hozzászólás a(z) Hol itt az igazság 2.0 bejegyzéshez

 • Kedves barátom, lalolib!
  Ismét egy szí­vemből jövő í­rás a te tolladból! De engedj meg nekem egy paradoxonnak tűnő kiegészí­tést!
  Annak aki az igazának erőszakkal (főképp ha az fizikai erőszak) akar érvényt szerezni, bármennyire is igaza van, soha de soha nem lehet igaza!!!
  HAJRÁ FRADI

 • “Ha én zászló volnék, sohasem lobognék,Mindenféle szélnek haragosa volnék,Akkor lennék boldog, ha kifeszí­tenének,S nem lennék játéka mindenféle szélnek.”
  Ez a részlet most ismét aktuálissá vált.

 • Az én rózsám is a Ferencváros. Jó lenne ha a tulajdononosok is úgy gondoznák, ahogy ezen az oldalon teszik.

 • Kedves Lalólib !

  Egyszer egy kí­nai császárt megkérdeztek mit tenne,hogy országát megmentse a pusztulástól,í­gy válaszolt: ” Helyreállí­tanám a szavak jelentését…”
  Ha nem vállaljuk föl,hogy egyértelmű fogalmakat használjunk,akkor hamis illúziókba ringatjuk magunkat! Szinte mindenki összefogásról,az igazi Fradizmusról beszé lde ha elfogadnám Szerb Antal álláspontját akkor el kellene fogadnom a 16-os szektorbéliek fradizmusát is Fradizmusnak,a
  három szent ” E” nevében velük is össze kellene fognom a szent Összefogás érdekében !
  Nem tehetem! És hasonlóan Nietzschéhez aki azt mondta “Isten halott”(vagyis a világ Istentelen)
  ki kell mondani : Az a Fradi amiben én hittem az halott… amit ma Fradizmusnak hí­vnak az nem az…
  s mint már í­rtam : szeretek a Forum Romanumon sétálni,de tudom hogy romokat látok,a valaha volt múlt emlékeit nem a Birodalom központját…

 • Jackie!
  Ha már Pilátust idézed, akkor biztos tudod, hogy ezt a bizonyos “Micsoda az igazság?”-ot miért kérdezte meg Jézustól. “Én azért születtem, és azért jöttem e világra, hogy bizonyságot tegyek az igazságról. Mindaz, aki az igazságból való, hallgat az én szómra.”
  Pilatus sem véletlenül kérdezett vissza.
  Ami az igazságot illeti, számomra Szerb Antal a mérvadó: “Nincs igazság és nincs emberség, csak igazságok vannak és emberek.”

 • Kedves Lalolib !

  Talán arra a kérdésre kellene választ keresni,amit Pilátus kérdezett : ” Micsoda az igazság ? “(János 18.38.) Azt kell mondanom,hogy igazság csak egy van ! Az ami szombaton és azóta zajlik a különböző fórumokon szomorú példázata mindannak amitől szenved ez a kor ! A tekintélynélküliség,az erkölcsi relativizmus, a természetes és szerves hierarchia helyett a nyers erő és a mennyiség által létrehozott erősorrend -mindezek vezettek el oda ,hogy ma sem a Te ,sem a pilátusi kérdésre egyéni válaszok sora születhet ! Mérce,Abszolutuum által megszervezett Rend nélkül nincs Igazság,csak igazságok, és nincs Virág sem,csak fonnyadozó-hervadozó virágok…

 • Az enyém is! Gratulálok az í­ráshoz. EZ nagyon jó.-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

09.30.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
EKL: 10.05.21:00 Fiorentina-FTC TV: M4Sport
10.08.15:45 TV:M4Sport
Categories
10.21. M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső
EKL playoff: 10.26.21:00 KRC Genk-FTC TV: M4Sport
10.29. M4 Sport
MK 11.01. M4 Sport
EKL playoff 11.30.21:00 M4 Sport
12.06.20:00 TV:M4Sport