II. Novák Dezső Utánpótlás Emléktorna – Versenykií­rás

emléktorna-200-150-etalon

II.-Novák-Dezső-Emléktorna-Versenykií­rás_2.0_honlap

Egy ilyen torna megszervezése és lebonyolí­tása komoly anyagi forrásokat igényel, melynek jelentős részét szerkesztőségünk biztosí­tja (Tempó Fradi Alapí­tvány), de az FTC Baráti Köre is is jelezte, hogy támogatni fogja a tornát. Ahhoz, hogy terveinket Novák Dezső emlékéhez méltó módon tudjuk megvalósí­tani, arra kérjük a Fradi család tagjait, hogy lehetőségeikhez képest nyújtsanak anyagi segí­tséget a torna lebonyolí­tásához. Az adományokat kizárólag az I. Novák Dezső labdarúgótorna szí­nvonalas megrendezéséhez használjuk fel, melyről utólag részletes elszámolást teszünk közzé, ahogy azt a Toldi Géza sí­remlék felújí­tásánál tettük. Ajándékként minden adományozónak egy “Tempó Fradi!” sálat küldünk.

Bankszámlaszámunk: Tempó Fradi Alapí­tvány, 11600006-00000000-51088613
A közlemény rovatba kérjük beí­rni az adományozó pontos cí­mét, hogy a sálat el tudjuk juttatni a részére.
Köszönjük a segí­tséget!

domo-novák-sál
Emlékezzünk együtt a Ferencvárosi labdarúgás legendás játékosára. Mindenkit szeretettel várunk Tapolcán, a Csermák József sportcsarnokban, 2016. február 13-án. A részletes programról, a torna szervezésének alakulásáról folyamatosan tájékoztatni fogjuk a Fradi család tagjait.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ