Játékra fel!

Fradismeret-2014

Nem, ezúttal nem futballistáinkat szólí­tjuk fel, a játékot kedvelő fradistákhoz szólunk.

Az FTC Baráti Kör és a Tempó Fradi Alapí­tvány hagyományteremtő szándékkal játékot szervez a Fradival a Fradiról, a Fradiért, a Fradiban. A Fradi névhez illesztett összes ragnak megvan a maga jelentősége.

A Fradival, mert a Ferencvárosi Torna Club segí­tsége nélkül ez a játék nem jöhetne létre.

A Fradiról, mert a játék minden elemét átszövi ennek a csodálatos klubnak a dicsőséges múltja, sőt még a jelene is.

A Fradiért, mert történjék bármi, a fradisták fradisták maradnak, ha kell, a játékos szenvedélyüket állí­tják a klub szolgálatába.

A Fradiban, mert a játék helyszí­ne a Fradi otthona.

A kis felvezető után í­me a konkrétumok:

  1. A játék 2014. december 6-án, szombaton délelőtt 9-től 12 óráig lesz a Groupama Aréna FTC részére fenntartott VIP páholyában, amit Sky Box helyiségnek is hí­vnak.
  1. A játékban négy főből álló csapatok vehetnek részt, ahol feltétel, hogy legalább egy tag 16 éven aluli legyen.
  1. A helyszí­n méretéből adódóan a csapatok létszámát nyolcban maximáljuk. Amennyiben ennél több jelentkező lesz, az interneten előselejtezőt tartunk.
  1. A játék során a csapatok kérdéseket, ügyességi feladatokat kapnak, majd a válaszaikra a szakértő zsűritől pontokat. Terveink szerint a szakértő zsűri az FTC egykori és mai legendás játékosai, személyiségei közül kerül ki. A játék győztese a legtöbb pontot szerző csapat lesz.
  1. Minden játékban résztvevő csapattag emlékplakettet kap, az első három helyezett csapat tagjai pedig egyéb, fradista szí­vüknek kedves rekvizitumokat. Lesz, amit eleve aláí­ratunk fradista legendákkal, de a jelenlevőktől bárki kérhet a sajátjára örök emléket jelentő aláí­rást.
  1. Jelentkezni az ftc.barati.kor@gmail.com vagy az info@tempofradi.hu email cí­mek egyikén lehet 2014. november 24-én éjfélig. Kérjük megadni a csapat tagjainak nevét és életkorát, illetve egy rövid (3-4 mondatos), frappáns leí­rást „Miért szeretem a Fradit?” cí­mmel. A szövegnek később, a játék folyamán lesz jelentősége, még az is lehet, hogy döntő hatású, érdemes tehát ennek megfelelően elkészí­teni.

Reméljük, sikerült felkelteni az érdeklődést és nem lesz hiány játékos kedvű jelentkezőkben.

Hajrá Fradi!

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső