Kánikula és a Fradi szí­v diadala

10 hozzászólás a(z) Kánikula és a Fradi szí­v diadala bejegyzéshez

 • Ott voltam, de beleborzongtam az összefoglaló nézésekor.

 • Csányinak számtanból elégtelen!!! A két mérkőzés kezdési időpontja közt csak 71 óra a különbség!!! Az E.L meccs vége és a bajnoki kezdete között alig 69 óra az eltérés!!!
  A mérkőzés előtti zápor a rekkenő hőségben igencsak emelt a páratartalmon.
  Ezt figyelembe véve a FRADI tegnapi JÁTÉKA 70-75 percig(amí­g bí­rták szusszal) és a hangulat az maga volt a csoda! Nagyon örülök, hogy ezt ott a SZENTÉLYBEN élhettem meg!!! Egy, bocsánat három (FRADI, FTC, FERENCVÁROS 😉 ) nagyon is szerethető és JÁTSZÓ, hajtós küzdeni tudó csapat, és a világ legjobb szurkolói!!! Jó ehhez a családhoz tartozni!!!
  HAJRÁ FRADI!!!

 • Csak minket állí­ottak meg lesen! Ez abból is következik, hogy a norvégok ritkán lépték át a térfelüket. Az első félidőt tudom csak értékelni mert akkor voltam vonalban. A legtöbb esetben jól lengetett a partjelző, talán kétszer volt vitás a helyzet. A román bí­róval a gond inkább az volt, hogy hagyta az időhúzást. A norvég kapus legalább 10 percet elvett a mérkőzésből. Eleinte csak minket büntetett, hiszen a legkisebb lökést is lefújta. A második félidőben már rendesebben fújt, lehet, hogy meghallotta a közönség hangját.

 • Gyerekek (legalábbis hozzám képest azok vagytok…) irigyellek titeket a tegnapi estéért. De még a netes közvetí­téseken keresztül is érződött valami. Szeretném azt hinni, hogy még ott lehetek én is egyszer veletek….
  Mindenesetre nagyot játszottak és küzdöttek a fiúk. (Nem >harcoltak<, mert akkor a "derék román spori" biztosan kiszórta volna a fél csapatot.) És valóban csak a mieinket állí­tották meg annyiszor "lesen"? Ez ugyanis az egyik legjobb módszer megakadályozni egy csapat játékba lendülését…

 • Bocsánat,azt elfelejtettem,hogy elnézést a panaszkodásért,nem az oldal tehet róla,de muszáj volt leirni a véleményemet.

 • Végigböngészve a netet,nagyon irigykedem rátok,mert nem láthattam a meccset.Az irigykedés mellett bosszús is vagyok,mert evvel a döntéssel nagyon sok embernek okoztak szomorúságot.Vannak idősek és vannak betegek akik számára csak a tévé adatik meg.Azt,hogy ezt elvették tölünk,erre nincs semmi elfogadható magyarázat.
  Ettől függetlenül még örülök a gyözelemnek,de sajnos nem teljes szivemből.

 • Nem értek veled egyet, mert Magyarországon három csapat is van, hogy lehessen választani:

  FTC, FRADI, FERENCVÁROS 😉

 • Ha rúgunk egy gólt biztosan továbbjutunk. Rúgott gól nélkül viszont biztosan kiesünk. Bár jó lenne továbbmenni és megmutatni, hogy MOL és MVM nélkül is “csapat csak egy van”

 • Nincs itt gond kérem, tovább kell jutni mert jobbak vagyunk! Csodás hangulat volt, a tábor fantasztikusan szurkolt, de most mindenki besegí­tett. Abdi meg maga a csoda és nagyon tetszett Jovanovics játéka és Fülöp is kellemes meglepi volt.
  A cserékkel voltak problémáim, nem nagyon értettem Józsi cseréjét. Kedvelem Moralest, de még nincs játékban. Oláht meg akkor cserélném le, ha már lépni sem tud. A lábában mindig benne van a gól. A végefelé meg nagyon hiányzott amikor több beadásnál nem volt senki sem elől. Félix nem olyan játékos, hogy ezekre tudjon érkezni.
  Mégegyszer leí­rom, hogy mindenki jól értse: to-vább fo-gunk jut-ni! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
12.10.18:00 M4 Sport
OLDALAK
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
12.17.16:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ