Kik játszották a legtöbb NB I-es mérkőzést a Fradiban?

gomb_nb1merkozes

Amikor megjelentettük az első statisztikánkat, még mi sem gondoltuk, hogy ennek ilyen sikere lesz, és ilyen sokan fogják átböngészni a rangsort, hogy ilyen sokan keresik meg kedvencüket a listán. A „Kik játszották a legtöbb bajnoki mérkőzést a Fradiban?” lista után többen „reklamáltak”, hogy a sorrendet nagymértékben befolyásolják az NB2-ben eltöltött évek mérkőzései.

Természetesen mi is gondoltunk rá, de nem dughattuk homokba a fejünket és nem tehettünk úgy, hogy azon évekről nem veszünk tudomást. Jogtalan volt a kizárás, méltatlan volt, hogy három évet pazaroltunk el, de mivel hivatalos bajnoki mérkőzések voltak azok is, í­gy a teljes listában figyelembe kellett vennünk.

Az igazságérzetünk egy kicsit nekünk is háborgott, ezért ma, két olyan listát közlünk (mérkőzések, gólok), melyek kizárólagosan az NB1-es mérkőzéseket veszi alapul. Erre meg lehet, hogy majd mások fogják mondani, hogy igazságtalan, hiszen akik végül is visszaadták a becsületünket azzal, hogy kiharcolták a visszakerülést a legmagasabb osztályba, megérdemlik, hogy szerepeljenek a statisztikában.

Amióta néhányan jeleztétek ezt a kettősséget, azóta azon gondolkodom, hogy vajon kinek is van igaza. De tovább is mehetünk, hiszen ha a bajnoki mérkőzésekbe beszámí­tjuk az NB2-t is, akkor vajon mi van a hazai és nemzetközi kupákkal, a hivatalos barátságos mérkőzésekkel, a külföldi túrákkal? És vajon beszámí­thatók-e a tét nélküli, felkészülési mérkőzések? Erről még a szerkesztőségünkön belül is van „vita”.

Döntőbí­rók nem akarunk lenni, ezért, ahogy í­gértük, az elkövetkezendő napokban még többféle kimutatást fogunk kitenni, ennek egyik része az NB1-es mérkőzések listája, az alábbiak tanulmányozható.

Az NB1-es mérkőzéseken gólt szerző játékosok összesí­tett listája itt érhető el.

Jó böngészést!

– lalolib –

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ