Kis lépés – nagy lépés: változások a bannerünkön

7 hozzászólás a(z) Kis lépés – nagy lépés: változások a bannerünkön bejegyzéshez

 • FERENCVÁROS MINDÖRÖKKÉ-FERENCVÁROS MINDHALÁLIG.VISSZA A HAGYOMÁNYOKHOZ,HA VAN” B KÖZÉP” ELŐ EGY ÚJ ZÁSZLÓVAL.MINDEN ELISMERÉSEM NAGY BÉLA SZELLEMI ÖRÖKÖSEINEK.GRATULÁLOK.

 • Vannak még nagyszerű pillatok a Fradi életében! Az előttem szólok sok mindent elmondtak már, trebla77-hez hasonlóan én is büszke vagyok a múltunkra, sőt, a rosszabb időszakokban abból merí­tek erőt. Azt szintén trebla fogalmazta meg nagyszerűen, hogy a honlapnak igenis ereje van, hiszen hozzásegí­thet ahhoz, hogy ismét összerázódjon a Fradi közösség. MErt most apró szakadékok vannak, nézeteltérések, sértődöttségek, fásultság és sorolhatnám az okokat, melyek egyre távolabb vittek minket egymástól. Jó lenne ismét összeérni! Szerintem ebben nyújthat segí­tséget a honlap, hiszen itt nem szakitópróba folyik, hanem a múltunk feltárása. És ha minél többen kerülünk egyre közelebb a Fradi eszmeiségéhez, akkor talán a sebek is könyebben gyógyulnak. Kedves ftcbk.hu. Van két szó, amit általában csak szerelmesek vagy a család tagjai szoktak egymásnak mondani. De mi egy nagy család vagyunk, és szerelemesek is a Ferencvárosba, ezért nyugodtan kimondhatom. Szeretlek benneteket!

 • Nagyon nagy köszönet mindenkinek aki ezt megcsinálta.Ezekben a nehéz időkben jó lenne minél közelebb kerülni egymáshoz, mindenkihez aki szereti a Ferencvárost. Hogy mindenki érezze, hogy a mi klubunk több mint egy egyszerü focicsapat, mi egy nagy család vagyunk akik mindig kiállnak szeretett klubjukért és egymásért a három E betü szellemében.Büszke vagyok a multunkra, szeretem még ezt a jelenlegi csapatunkat is, és nagyon bí­zom a jövőben.

 • A reggeli kávé mellé az ftcbk.hu illik, én is itt kezdem a napomat. Nagyszerű dolog amit csináltok, méltó a Fradi hagyományaihoz, méltó Nagy Bélához.  Nem könnyű szavakba önteni azt, amit nyújt az oldal a Fradi szurkolói részére. Nélküle kevesebbek lennénk, a testet öltött Fradizmusunk sem csillogna olyan fényesen, ha elfelejtenénk a több mint száz éves múltunkat. 

 • Ha mindenkinek ennyire FONTOS lenne a FERENCVÁROSI TORNA CLUB és csak a tizedét tenné a csapatért mint az FTCBK akkor nem lennének a mostanihoz hasonló problémáink!!!KÖSZÖNET!!!

 • Urak,
  Gratulálok! Minden elismerésem Nektek! Csak, í­gy tovább. Hajrá, Fradi!

 • Nekem hitet és új életet adtatok, felszí­nre törhetett az az érzés, amit csak legbelül a szí­vemben őrizgettem, amit egyre kevesebben ismernek igazán. Elveszett és magányos voltam ebben a fontos kérdésben, az ellendrukkerek és az álFradisták, valamint a jószámdékú, de az érzést csak az én kedvemért megérteni akarók között. Köszönöm a munkátokat. Pár hónapja itt kezdem a reggelem, a napi új és új hí­r erőt ad a mindennapok harcának megví­vásához.
  Az a körülmény, hogy szerény személyem í­rása is megjelenhetett ezen a csodás oldalon, nagyon nagy öröm a számomra.
  Az eddigi munkásságotokat, és annak magas szí­nvonalát, a lelkesedéseteket és lelkesí­téseteket KÖSZÖNÖM. A lángot minden korban -- a legnehezebb korban is -- vitte valaki, í­gy 1899-től máig él a FRADIZMUS. A hí­res “B közép” felszentelt Fradi zászlaját, most ti lengetitek minden szurkoló elött, és viszitek tovább a kövezkező évszázadra. Sok erőt és egyre több csatlakozót kí­vánok a közvetlen szerkesztőségnek, az alkalmi segí­tőnek és minden olvasónak, FRADISTA testvéreinknek. Laci

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

EKL: 10.05.21:00 Fiorentina-FTC TV: M4Sport
OLDALAK
10.08.16:30 TV:M4Sport
10.21.17:45 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső
EKL playoff: 10.26.21:00 KRC Genk-FTC TV: M4Sport
10.29.18:00 M4 Sport