Kommentár nélkül – A képek ismét mesélnek

9 hozzászólás a(z) Kommentár nélkül – A képek ismét mesélnek bejegyzéshez

 • Udvozletem Canadabol.En a VIPBOX.TVn neztem a meccset es a harmadik gol utan majdnem falhoz vagtam a Laptop-omat.Hibakat elkovetni lehet de ilyen oriasi hibakat overtime alatt nem szabad egy profi labdarugonak.Na mindegy remelem jovore jobb lesz Sziasztok tisztelettel Pali

 • Ezt meg jobb lett volna nem látni. Nem vagyok szakember, de azt látni, hogy hátul nagyon nagy bajok vannak. Remélem azért a szakmai vezetés gyorsan rendbe rakja a dolgokat, mert máskülönben keserű idény elé nézünk.

 • Kovács Feri bácsi mondta a Vidi meccs szünetében, hogy náluk a kölyökben taní­tották, hogy ha lenget a partjelző, akkor nem áll meg a védő (mert a meccset a bí­ró vezeti). Erre a védelmük oszlopos tagja (Horváth Gábor) sértődötten nyilatkozik a Sportnak…

 • Nincs vele gond Karcsi,hiszen a harmadik gólban vastagon benne volt. Most már egy kicsit nyugodtabban néztem a képeket,de eldobom az agyam.Az első képen a hátvédünk aki talán Fülöp,bár nem biztos, háttal áll annak a csatárnak aki végül a gólt lővi????
  Ilyent még a megyei bajnokság meccsein sem láttam még eddig.Elrettendő példaként mutogatni kéne az edzőképzésen.
  Az utolsó képen ahol a döntő gólt lövik,a tizenhatoson belül úgy ácsorog három játékosunk,mintha nézők lennének.
  Szerintem küldjétek el ezeket a képeket Pruknernek.

 • Santiago,

  Nem Ranilovicot akartam bűnbakká tenni. Pusztán a szélsőséges teljesí­tményét nem értem.

 • Tegnap olyan ideges voltam,hogy inkább nem í­rtam sehová.Már azt hittem,hogy valamelyest lenyugodtam,erre meg látom itt a képeket.HOgy a fenébe lehet ilyen elemi hibákat véteni?Elképesztő! Ezek alapján nem is annyira Ranilovic volt a hunyó, hanem a teljes védelem.

 • Megmondom őszintén, még nézni is rossz. A nagy Ferencvárosunk NB3-as hibákat követ el… Itt tényleg fejben vannak problémák. Vagy a játékosok figyelmetlenek, vagy az edzőkkel van baj, de sajnos ezt nem lehet tudni. Csinálni kell valamit, hogy büszkén elinduljunk a BL irányában.

 • Ranilovic mellett amit a hátvédsor művel az a vicc kategóriája. A második gólnál Fülöp és Grúz alkotott “nagyot” (ha ők játszottak a 29-es és 26-os számmal), a harmadiknál meg az egész hátvédsor: kilenc (!!!) játékosunkra esett négy norvég. Mégis gólt kaptunk.

 • Ma már értem, hogy Ranilovicot miért engedte el korábbi szlovén csapata. Óriási hibaszázalékkal véd, ami a bravúrjait anulálja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
12.10.18:00 M4 Sport
OLDALAK
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
12.17.16:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ