Közelmúltunk – 1987/88 – videoklip

Közelmúltunk sorozatunkban az egyes szezonok lezárásaként egy videoklipet is átnyújtunk. Az elmúlt napokban részletesen elemeztük az 1987 őszi és az 1988 tavaszi szezonját, majd korabeli interjúkkal próbáltuk minél jobban felelevení­teni a vonatkozó időszakot.

A mostani videóval szeretnénk egy rövid kis zenés képeslapot is átnyújtani, felidézve a szezon játékosait, mérkőzéseit, és a kor hangulatát.

video
play-sharp-fill

„Közelmúltunk” sorozatunk januárban tovább folytatódik, az 1988/89-es szezon értékelésével, hasonlóan az eddig részekhez, nyilatkozatokkal, képekkel és a szezont lezáró videóval. Célunk továbbra is az, hogy a nem is oly régi múltunkat minél közelebb hozzuk és minél több és hasznos információval juttassuk el a zöld-fehér szurkolóknak a Ferencváros dicsőséges múltját.

2 hozzászólás a(z) Közelmúltunk – 1987/88 – videoklip bejegyzéshez

  • ez marhajó!! 🙂 most én kérdezek: ez milyen programmal készül?? egy csomó effekt van benne, amit nagy nehezen meg lehet csinálni manuálisan is, de mi tudja ezeket automatikusan?

  • Kedves Lalolib,

    Jó lett a videó, és köszi a felvételeket. A régi szép időszakot juttatja eszembe. Csak, í­gy tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

BL selejtező: 07.23.20:00 FTC-The New Saints (walesi) TV: M4Sport
OLDALAK
08.03.19:45 TV:Duna
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ