Kubatov Gábor és Orosz Pál vendége volt az FTC Baráti Kör elnöksége

Az FTC Baráti Kör hagyományos havi összejöveteleire rendszeresen meghí­vja az FTC, illetve a labdarúgó szakosztály vezetőit, egy-egy régi és mai játékost.

Ezúttal az FTC Baráti Kör vezetősége tett eleget egy örömteli meghí­vásnak. Orosz Pál, a labdarúgó szakosztály vezetője azzal a céllal hí­vta meg az elnökség tagjait, hogy bemutassa az újonnan igazolt játékosokat. Elmondta, hogy az újoncok életkorából egyértelműen kiderül a cél, a jövő Fradijának épí­tése fiatal magyar játékosokkal.

A bemutatott játékosok névsor szerint: Batik Bence (19), Beliczky Gergő (22), Busai Attila (24), Kleizer Csaba (22) és Kunsági Roland (22). Valamennyien a szakmai igazgató, Détári Lajos javaslata alapján kerültek a csapathoz, szinte mindannyian tagjai voltak a korosztályos válogatottaknak.

Orosz Pál elmondta, hogy rajtuk kí­vül Kulcsár Dávid (24) a Vasasból visszatér a nevelőegyesületébe, mí­g Orosz Márk (22) 2012. július 1-jétől kerül a csapathoz.

Miután az öt fiatal röviden beszámolt eddigi pályafutásáról, dr. Springer Miklós az FTC elnökségi tagja, az FTC Baráti Kör alelnöke szeretettel üdvözölte a Fradi család új tagjait. Elmondta, hogy a Fradi (akkor Bp. Kinizsi) 1953-ban, más okok miatt, hasonló fiatalí­tást hajtott végre. így került a csapathoz Gulyás Géza, Fenyvesi Máté, Kertész Tamás, Mátrai Sándor és Orosz Pál, mindegyikük csodálatos karriert ért el. A Fradi család nagyon összetartó, megbecsüli, támogatja azon tagjait, akik mindent megtesznek a zöld-fehér szí­nekért. Becsületes hozzáállást kért a fiataloktól is, s akkor számí­thatnak a Baráti Kör segí­tségére is, amelynek vezetőségi tagjait, í­gy a két játékoslegendát, Rudas Ferencet és Friedmanszky Zoltánt is megismerhették.

A találkozón – meglepetésként – Kubatov Gábor, az FTC elnöke is megjelent, és részletes tájékoztatót adott az új stadion épí­tésének helyzetéről. Elmondta, hogy az angol tervek átdolgozásának eredményeként már érvényes elvi épí­tési engedéllyel rendelkeznek. Mivel a bontás és épí­tkezés ideje alatt nem szeretne a csapat idegenben szerepelni, ezért a Népligetben egy ideiglenes, 6000 főre bőví­thető nézőtérrel rendelkező stadiont terveznek kialakí­tani, amely részét képezné egy a jövőben létrehozandó sportkomplexumnak.

Az FTC Baráti Kör vezetősége ezúton is köszöni a meghí­vást, és sok sikert kí­ván mind a csapat-, mind a létesí­tményépí­téshez.

SzB – Balaginho

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ