Laborczfalvi János

A kapuvédő 1947-ben a Fradiban esküdött örök hűséget a labdarúgásnak, majd öt év múlva mutatkozott be olyan társak között, mint Ombódi, Kispéter, Dalnoki, Kéri vagy Dékány.

Mindössze 3 bajnokin védett (9 gólt kapott), mikor elcserélték a BVSC-s Kertészre.

A Fradi után még 13 további egyesületbe igazolták le! Ötvenhárom évesen a Kábel csapatában még aktí­v játékosként szerepelt!

(Hollai Andrea irásainak felhasználásával)

4 hozzászólás a(z) Laborczfalvi János bejegyzéshez

  • Én láttam még a BEAC pályán, nem tudom pontosan hogy a BEAC, vagy a Goldberger, vagy a Dohánygyár, vagy a 33 FC szí­neiben védeni. A kor nagy nőideálja volt, csodálatos séróval. Nem csoda, hogy sok gólt kapott, mert nagy “pozőr” volt, a látványra törekedett…

    • “Ős XI. kerületiként” úgy vélem, hogy a Goldbergerben láthattad. A BEAC-ban elvileg csak egyetemisták játszottak (Bp. Haladás volt a neve éppen), a 33 nem létezett már, a Dohánygyárban pedig szintén egy volt kapusunk, Pamuki védett akkoriban.

  • Szegény feje a 3 meccsen 9 gólt kapott. Valószí­nűleg nagyon lelkes volt, de igazán jó nem lehetett, ha ennyi helyen megfordult.
    Kertész Tomival jobban jártunk, és a következő évben már Gulyás Géza védte a kapunkat…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső