Lakat T. Károly – Legendák legendáriuma

ltk-ll-0001Velünk élő futballtörténelem


ltk-ll-0002
ltk-ll-0003

3 hozzászólás a(z) Lakat T. Károly – Legendák legendáriuma bejegyzéshez

 • Tisztelt Lakat T karoly !
  En a Rottembiller utcai iskolaba jartam az 1940 es evekkben, Lakat tanar ur volt az osztaj fonokom
  Sok jo emlekem van a tanar urrol, O volt az egyetlen felnott aki kedves volt hozzam, nagyon ertekelem az o emleket. En most Canadaban elek, 80 eves vagyok de Lakat tanar ur emleke sokszor eszembe jut es sokszor boldog konnyet okoz az emleke.

  Hajra FRADI Pal Horvath

 • Fantasztikus az előszó is! Milyen lehet a könyv??? :-DDD
  Lakat Tanár Úr története (“történelme”) majdnem az egész XX. századi Magyarország történelmét leképezi … A 2. Tanár Úr (mert az első TERMÉSZETESEN Lázár Gyula volt) … micsoda sztorik lehetnek … ahogy lesz egy kis pénzem, rögtön megveszem!
  Ui.: Hány világhí­rű angol klubnál volt 2 “Tanár Úr”, vagy 2 “Császár”????? Elárulom: Soha, egynél sem!
  Murányi András! Ez a “sáros, mély talajú pálya, vezette Jaczina, gyengén” … ez valami kolosszális … igen, én is még ezen a Képes Sporton nőttem fel: vezette: Ví­zhányó -- jól … napos idő, időnként erős szél … ma ki a francot érdekel, hogy milyen volt az időjárás? 😀
  Egyébként Jaczina tényleg gyengén vezette!!! :-DDDDDDDD Sokszor, sok vidéki városban meg akarták lincselni! Régi szép idők! Amikor még a bí­rót -rendszeresen!- a megyehatárig kí­sérték a rendőrök, onnantól kezdve nem volt hatáskörük, és a “spori” egyből “Isten kegyelmébe került” … mert másban nem igen bí­zhatott! :-DDD

  • Remek meglátások.
   Ilyeneket olvashatunk, ha értő “kezek” vezetik a betűket. Nem csak í­rói véna van, hanem óriási ismeretanyag. Sportról, kultúráról, törtélemről és hétköznapi anekdotákról. LTK eddig is számos remek anyagot tett le az asztalra, de a mostani -- az előzetes alapján -- igazi csemege lesz. Bár nem tudtam elmenni a bemutatóra, de a szerzőtől van egy példányom, amit nyári kikapcsolódásnak szánok.
   Mai celebes és kattintásvadász világunkban felüdülés lesz a nyári tikkasztó hőség elől elmenekülni egy hűvös szoba magányába és belefeledkezni a gondolatok varázslatos világába. Egy régi mondás szerint egy jó könyvben emberi lélek lakozik. LTK í­rásait ezért is kedvelem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ