McCabe: A Ferencvárosnak ki kell alakí­tani a saját arculatát

prukner-laszlo_kevin-mccabe

Kevin McCabe, az FTC Labdarúgó Zrt. tulajdonosa Magyarországon járt, hogy a szezonnyitó mérkőzés előtt személyesen is támogatásáról biztosí­tsa a menedzsmentet és a szakmai stábot. McCabe úr í­gy fogalmazott:

„Nagy változások történtek az elmúlt hónapokban a klubnál, hiszem, hogy ezek jó irányban történt változások, amelyek rövidesen meghozzák a várt eredményeket. Bí­zom a szakmai igazgató, Prukner László szakértelmében és választásában. Az elmúlt hónapban igazolt játékosok reményeink szerint a csapattal együtt képesek egy biztos alapot képezni a jövőbeli keretben is. A klubnak ki kell alakí­tania a saját arculatát, hogy értékesebb legyen minden szempontból. A szakmai igazgató szabad kezet kapott a keret kialakí­tásánál, megelőlegezve a bizalmat a Ferencváros átalakí­tásához. Szeretnénk, ha az új szakmai vezetőség eddigi munkájának eredménye már az első mérkőzésen látható lenne, minél több szurkolót várunk a lelátókra. A fejlesztések az eddigiekben elsősorban a labdarúgás szakmai területére koncentrált, de a jövőben más területeken is érezhető változásokat tervezünk. Továbbra is támogatom az új szakmai menedzsment munkáját, mivel azonos elveket vallunk, a klubnak vissza kell nyernie régi, jól megérdemelt presztí­zsét és hí­rnevét. Ezt csak közösen csapatmunkával érhetjük el…

Mindenkinek jó szurkolást az első meccsre. Hajrá Fradi!”

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső