McCabe: “Elérkezett az idő, hogy értékesí­tsem érdekeltségemet a Fradiban”

3 hozzászólás a(z) McCabe: “Elérkezett az idő, hogy értékesí­tsem érdekeltségemet a Fradiban” bejegyzéshez

 • Zsolt,

  Nem elvitatva ki-ki érdemét, de ott sem történt pozitiv változás, ami nem pénz kérdése. Ismét elveszett két év, ismét nem tettek a Fradi jövőjéért semmit. Az, hogy ezután mi lesz …. Az, hogy nélküle nem lenne Fradi? Lehet. Igaz nélküle megmaradt minden olyan csapat, amelyek korábban is úsztak (Vasas, Újpest, Honvéd Videoton, igaz őket nem zárták ki) az adósságban. Ma már nyiltan lehet beszélni arról, hogy hol nincs pénz, és senki nem érdeklődik a licensz-kérdésről…

  Egy dolgot unok már nagyon: akárhogy és akármi történik ebben az országban, egy biztos: A Fradi labdarúgása rendre a legrosszabbul jön ki belőle.

 • Ebben most nem értünk egyet. 2008-ban még más volt a világ és más volt Magyarország is. Most olyan kiszorí­tó folyik az élet minden területén, hogy tényleg jobb innen menekülni annak, ki nem hajlandó beállni a sorba. Ettől még nincs lefutva ez ameccs, ahhoz túl sokat rakott a Fradiban, hogy csak úgy le tudjon lépni. Ezért remélem, hogy találni fog egy külföldi társat, mert a magyar vállalkozóknak még a szemük sem áll jó. Sajnálom, hogy ideáig fajult a dolog. Egyet azért nem szabad elfeledni. McCabe nélkül már nem lenne fRADI. Most lehet, hogy cserbenhagy minket, de ha igy lesz az kizárólag az üzleti érdekei miatt lesz. Én még azért reménykedem.

 • megmentette = “Természetesen ebben a koncepcióban az ingatlan is komoly szerepet játszik”.
  utánpótlás=”A Futball Akadémia része a fejlesztési tervünknek”
  visszaadja a zrt-t Magyarországnak=”amint minden tervezett átalakí­tás megvalósul (pl. megépült a stadion), szí­vesen vennénk, ha magyar tulajdonosai is lennének a klubnak”

  Zárójelben McCabe 2008 februári nyilatkozata. Ebben az országban mindenkit h.lyének néznek?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

BL selejtező: 07.23.20:00 FTC-The New Saints (walesi) TV: M4Sport
OLDALAK
08.03.19:45 TV:Duna
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ