Morvai Zoltán

3 hozzászólás a(z) Morvai Zoltán bejegyzéshez

 • Kedves Károly!
  Az e-mail cí­met kijaví­tottam! Az adatok és fotók összeszedése kis időt igényel, türelmet kérek. Az anyagot pontosan hova és milyen formában tudnám eljuttatni?
  Üdvözlettel: Morvainé

 • Kedves Mónika,

  Valamiért nem megy át a megadott e-mail cí­mre a levél, í­gy itt í­rom le:
  Sajnos nem rendelkezünk a felvétellel. Viszont kaphatnánk egy (vagy több) fotót illetve megkaphatnánk a születési időpontját Zoltánnak?Továbbá szükségünk lenne egy rövid pályafutásra. Fradi nevelés-e, hol játszott a Fradi után stb.
  Bizonyos információink (különös tekintettel a keveset játszókra) nagyon hiányosak, és mivel mi “csak” szurkolók vagyunk, elsősorban úgy tudunk megkapni autentikus információkat, fotókat ha jelentkezik egy családtag vagy ismerős.
  Köszönettel és üdvözlettel,
  Horváth Károly

 • Szomorú átélni és tudomásul venni, hogy egyetlen ember un szimpátiája miatt tönkre mehet egy ember karrierje annak ellenére, hogy mennyit bizonyitott az életét jelentő FRADI-nak. Éppen ezért kérem, küldjék el nekem ezen mérkőzés felvételét, mely örök emlék családunknak. Köszönettel: Morvainé M. Monika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

09.30.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
EKL: 10.05.21:00 Fiorentina-FTC TV: M4Sport
10.08.15:45 TV:M4Sport
Categories
10.21.17:45 M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső