Nagy L. naplója: FTC – 1995 június

5 hozzászólás a(z) Nagy L. naplója: FTC – 1995 június bejegyzéshez

  • Azt a Váci kupadöntőt tényleg nem lehe feledni, jó volt feleleveniteni az emlékeket. Érdekes, hogy nem is olyan távoli 1995, mégis a legtöbb amiről a napló szól, szinte újdonságként hat.  Az meg tényleg egy igazi fradistára vall, hogy a kézis lányok sem maradtak ki.

  • Kedves balinqu! Nagyon örülök, hogy szórakoztat az í­rásom. Remélem a következő részek is elnyerik a tetszésedet. Minden Fradista számára elérhető a Naplóm, itt ezen a csodálatos oldalon, de hogy könyv formában kiadásra kerüljön? Nem hiszem, hogy erre valaha is sor kerülne. Ezer ok miatt. Ha valaki megtiszteli a munkámat azzal, hogy elmeséli másnak is az olvasmányélményét, kérem irányí­tsa ide az illetőt. Ezen a portálon minden igaz Fradista elveszí­ti az időértékét a csodálatos í­rások tömegében. Ez a szerkesztők érdeme. Még az is, hogy az én Naplóm itt van, hisz a fantsztikus munkájuk tetszett meg nekem, és kerestem fel őket, hogy a fiókomból előkerüljön a Napló. Szerintem a szerkesztőség olyan munkát tett le az asztalra, ami a Ferencvárosi Torna Club, a Fradizmus dicsőségét csak növeli. Dicsérő szavaid még egyszer köszönöm, jól esik.

  • Nekem meg a Napló. Őszintén mondom, ez olyan érték, amit ki kéne adni. Tudom, jó helyen van itt is, sőt méltó helyen van ezen az oldalon, de olyan olvasmány amit minden fradistának olvasnia kéne.  

  • A Debrecen és a Stadler meccs (pocsék idő volt) is felejthetetlen, de a váci az egyik legnagyobb meccsélményem.

  • Ej, az a kézilabdás névsor… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

BL selejtező: 07.23.20:00 FTC-The New Saints (walesi) TV: M4Sport
OLDALAK
08.03.19:45 TV:Duna
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ