2010.X.17. NB II., Ferencváros II. – Kozármisleny: 3-0

Pölöskeyt köszönti Abdi. A háttérben: Fülöp.

Az NB II-ben: FTC II-Kozármisleny 3-0. Gólszerzők: Pölöskey (2., 16.), Abdi (40.)

Mérkőzés előtti nyilatkozatok:

Lipcsei Péter: – Hat pontos meccs lesz a kozármislenyiek elleni. Videón megnéztük a Győr II elleni mérkőzésüket, kiderült, hogy veszélyesek, nem lesz könnyű dolgunk ellenük. Ezt is figyelembe véve mindenképpen szeretnénk nyerni. Nagyjából a Tatabányán látott csapat fog majd szerepelni, de lehet, hogy az ott jól teljesí­tő Pölöskey kezdő lesz.

A mérkőzés:

Ferencváros II. – Kozármisleny: 3-0 (3-0)
Albert stadion, 200 néző, vezette: Nagy R. (Márkus, Tóth)

Ferencváros: Mester – Tóth A., Fülöp N., Vattai, Sváb – Bölcsföldi, Peszmeg, Tóth B. (Fitos 61.), Kulcsár D. (Nyilasi B. 76.) – Pölöskey (Danquah, 80.), Abdi
kispad: Hermány, Morales, Gárdos, Vass
edző: Lipcsei Péter

Kozármisleny: Gőcze – Tasselmájer, Bozsoki, Finta, Fónai (Laki 65.), Tóth Z., Koplárovics (Berdó 70.), Kovács T., Tóth I. (Lauer 46.), Pavlovic, Kollega
kispad: Helesfay, Vég
edző: Márton Gábor

Gól: Pölöskey (2., 16.), Abdi (40.)
Sárga lap: – illetve Kovács T. (88.)

Kiválóan kezdett a csapat, Pölöskey már a második percben eredményes volt egy remekül beí­velt pontrúgás után. Negyedórával később ismét betalált a fiatal támadó, újra fejjel. A félidő hajrájában Pölöskey passza után Abdi szerezte a harmadik gólunkat.

Ezzel ki is alakult a 3-0-s végeredmény. A folytatásban is jobbak voltak a mieink, szerezhettünk volna még gólokat, ám az eredmény már nem változott. A Lipcsei-csapat ezzel feljött a 8. helyre, a gárda egy meccsel kevesebbet játszott az előtte lévőknél.

A gólok:

1. Már vezetünk is, Tóth í­velt egy baloldali szabadot Pölöskey fejére, aki 11 méterről a jobb felsőbe stukkolt. 1-0!!!

16. Bölcsföldi beadása után Pölő fejel megint, a vendégek egyik hátvédje blokkolt, de már csak a gólvonal mögött, gól, 2-0.

40. Pölöskey jobbról adott be, Abdi leveszi és a bal alsóba lő, erős kapus segédlettel gól, 3-0.

További képek …

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Lipcsei Péter: – Örülök a győzelemnek, úgy érzem, hogy az első félidőben jól is játszottunk, a betömörülő Kozármislenyt a széleken át tudtuk játszani, és ebből sok veszélyes helyzetet alakí­tottunk ki. Természetesen Pölöskey Péter korai gólja is nagyon jól jött, a második félidővel azonban nem vagyok elégedett, sem a helyzetkihasználással, sem pedig a játékkal. Néhány játékosom nem tartotta be a taktikai utasí­tásokat és a szélről folyamatosan középre ment, de a győzelem szerencsére megvan. Szerettem volna, ha négy-öt lövünk, és nem állunk le, de mégis ez történt.

Márton Gábor: – Gratulálok a Ferencvárosnak a győzelemhez, a második félidőben már jobban játszottunk, szépí­thettünk volna, de ahhoz, hogy sikeresek legyünk, kevés a második játékrészben jól játszanunk.

Sváb Dániel: – Úgy érzem, hogy Tóth Axellel együtt jól léptünk előre a támadásokhoz, a gólokat pedig a legjobb pillanatokban szereztük. A kozármislenyiek betömörültek és nem sok veszélyt jelentettek a kapunkra, bár az első félidőben a védelem mögé belőtt labdákkal néha megzavartak minket, de az edzőnk felhí­vta erre a figyelmet, utána pedig már ezek sem okoztak problémát. A második félidő végére mindkét csapat elfáradt, ebben szerepe van a meglehetősen rossz talajnak, amely néhol mély és puha, néhol pedig kemény, és ezt a lábak nem bí­rják jól, talán ez is lehet az oka annak, hogy az utolsó tí­z percben már várták a csapatok hármas sí­pszót.

(A Ferencváros hivatalos honlapja, az üllői129.hu, az nso.hu és az MLSZ adatbankja alapján)

Egy hozzászólás a(z) 11111011010ejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ