2011.IV.2. NB II., Ferencváros II. – Barcs: 3-0

A gólszerző Marótit köszönti Pölöskey és Nyilasi

NB II-es csapatunk egyre inkább megszilárdí­tja a helyét a Nyugati csoport középmezőnyében. Lipcsei Péter együttese ezúttal a Barcsot verte, a mieink 3-0-ra győztek. Gólszerzők: Abdi, Maróti, Fülöp.

Ferencváros II. – Barcs: 3-0 (1-0)
Albert stadion, 200 néző, vezette: Radványi (Király K., Huszár)

Ferencváros: Haber – Fülöp N., Vattai, Junior – Maróti (Antal 75.) – Papp M. (Kovács István 60.), Peszmeg, Vass – Varga B. (Nyilasi B. 46.), Pölöskey, Abdi
kispad: Mester, Szabó R.
edző: Lipcsei Péter

Barcs: Havasi – Dienes, Pókos, Huzmi (Sztefanovics 60.), Matus – Fónai – Opacsics, Brdanin, Pandur Á. (Horváth P. 74.), Kordé (Thiago 39.) – Hock
kispad: Banicz, Csongár, Gergulás
edző: Kuczkó Gábor

Gól: Abdi (32.), Maróti (56.), Fülöp N. (74.)
Sárga lap: Kovács István (79.) illetve Pókos (81.), Horváth P. (88.)
Kiállí­tva: Hock (78.)

Csapatunk végig kezdeményezőbb volt, olykor előfordultak hibák az összjátékban, de győzelmünk nem forgott veszélyben. Bő félóra után szerzett vezetést a csapat, Abdi lőtt a hálóba.

Fordulás után 11 perccel növelte előnyét az NB II-es együttes: egy beadás után Maróti volt eredményes közelről. A végeredményt egy újabb pontrúgás után alakí­tottuk ki a 74. percben: Fülöp volt eredményes Peszmeg beadása után.

További képek itt és itt…

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Lipcsei Péter: – Teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben.

Kuczkó Gábor: – Amí­g helyzeteinket kihagyjuk, és elkerülhető gólokat kapunk, addig sajnos más eredmény nem is születhet.

*

NB II-es csapatunk idén jól szerepel a bajnokságban, tavasszal már négy meccset megnyertek Lipcsei Péterék. Az együttes vezetőedzője beszélt a tervekről és a játékosairól.

– Mivel az ősz nem sikerült jól, ezért szeretnénk biztosan bennmaradni. Azt gondolom, hogy itthon bárkinek méltó ellenfelei vagyunk, idegenben kellene még javulnunk. Az eddigi tavaszi játékunk mindenesetre biztató. Van egy pár ügyes játékosom, például Fülöp, aki korábban már többször bizonyí­tott az első csapatban, de ott van Peszmeg, Vass, Tóth Axel, Vattai Balázs, de akár Pölöskeyt is emlí­thetném. Nem azt mondom, hogy most azonnal be kellene őket dobni a mélyví­zbe, de idővel megállnák a helyüket a felnőttek között is. Úgy érzem, hogy hátul megvagyunk, Jova Levente fiatal kora ellenére megbí­zható teljesí­tményt nyújt, a védelmünk meccsről meccsre jól dolgozik, alig kapunk gólt. Különösebb gond nincs a középpályán sem, befejező csatárokra lenne szükségünk. Pölöskey Péter sokat változott pozití­v irányba az elmúlt időszakban, de nem várhatjuk tőle, hogy minden meccsünket ő nyerje meg.

(A Ferencváros hivatalos honlapja, az üllői129.hu, az nso. hu és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ