2011.VIII.27. NB II., Ferencváros II. – Soproni Vasutas: 2-0

(Fotó: Hegedűs Gábor, nso)

Második mérkőzését is megnyerte második csapatunk a Nyugati csoportban. Zsivóczky és Peszmeg góljaival 2-0-ra vertük az újonc Soproni Vasutas együttesét.

Mérkőzés előtti nyilatkozatok:

Lipcsei Péter: – A Sopron az NB II egyik újonca, amely nyáron alaposan megerősödött. Több olyan játékost is találunk ellenfelünknél, aki komoly NB I-es múlttal rendelkezik, ilyen például Smiljanic, Lazic vagy éppen Csordás Csaba. Jól kezdtük a bajnokságot, Baján sikerült nyernünk, az a célunk, hogy hazai pályán is győzni tudjunk. Tisztában vagyunk vele, hogy nehéz dolgunk lesz, de természetesen a három pontban gondolkodunk.

A mérkőzés:

Ferencváros II. – Soproni Vasutas: 2-0 (1-0)
Albert stadion, 300 néző, vezette: Alvaro Garcia Miquel (Takács G., Mohos)

Ferencváros: Hermány – Tóth A., Vattai, Nyárasdi – Holman (Papp M. 78.), Zsivóczky (Antal 31.), Peszmeg, Vass, Józsi – Pölöskey, Varga B. (Nyilasi B. 66.)
kispad: Rigó, Szabó R., Oláh M., Pölöskei P.
edző: Lipcsei Péter

Sopron: Sipos G. – Csontos, Bozsoki, Szmiljanics, Nagy Z. (Horváth T. 46.) – Bausz, Tatai, Lazics, Szabó L. – Rasztovits (Bognár Gy. 46.), Csordás Cs.
kispad: Borsi, Fazekas, Horváth D., Németh V., Planéta
edző: Végh Tibor

Gól: Zsivoczky (12.), Peszmeg (67.)
Sárga lap: Józsi (84.) illetve Bozsoki (67.)

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Lipcsei Péter: – Győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben, és a két mérkőzésen szerzett hat pont jó alapot jelent a folytatáshoz.

Végh Tibor: – A mérkőzés elején az FTC lépett fel kezdeményezőbben, és gyors ritmusú játékával próbált zavart okozni a védekezésünkben. Sajnos az egyik hibánkat kihasználva megszerezték a vezetést. Ezután kiegyenlí­tettebb lett a játék és nekünk is voltak lehetőségeink, de ezek nem voltak igazi gólhelyzetek. A második félidőben átvettük a játék irányí­tását, mi kezdeményeztünk, de a végjátékban pontatlanok voltunk. A második félidő közepén Csordás Csaba előtt nagy helyzet adódott, de sajnos a kapusba lőtte a labdát. Az FTC csapata egy jóindulatúan megí­télt szabadrúgásból megszerezte második találatát. Ezt követően továbbra is támadásban maradtunk, de gólt nem sikerült szereznünk. Végeredményben az FTC pontosabb és határozottabb kapu előtti játékával, nyerte meg a mérkőzést.

Peszmeg Viktor:

(A Sopron hivatalos honlapja, az nso.hu és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ