Nyilasi Tibor: 69

38 hozzászólás a(z) Nyilasi Tibor: 69 bejegyzéshez

 • A CSÁSZÁR után ő volt a legjobb és legnagyobb FRADISTA, akit volt szerencsém látni játszani. Szinte minden hazai meccsünkön kint voltam NYíL idejében.
  Fejjel és FEJBEN is kiemelkedett a mezőnyből.
  Az európaiból is: 1977-ben hetedik (!) lett az Aranylabda szavazáson…
  ISTEN ÉLTESSEN, TIBI !

 • 60! Öreg király nem vén király! És bevallom, nagyon jól esik látni Dárdai Pali mellett a kispadon, az edzéseken Dzsudzsákék között rövidgatyában, abba a közegben és úgy, ahol és amiben mindig a legnagyobb volt. Isten éltessen, Nyí­l, sok sikert!

 • Isten éltesse Nyilasi Tibit! lalolib, fantasztikusan í­rtad meg… csak csatlakozni tudok… generációmnak Tibi volt a MINDEN, a BÁLVÁNY… A Császáron és “vargazolin” nőttem fel, de akkor még alig eszméltem, zászlós, sálas, az ország végébe is elbumlizó fanatikus korszakomban már Tibi volt a király! lalolib, azon a ’75-ös szegedi meccsen és is ott voltam! Szenvedtünk, a SZEOL -akkori minden vidéki csapat szokása szerint -- mintha az életéért küzdött volna… A II. félidőben azután Tibi bólintott, 1-0-ra nyertünk! Előtte egy héttel a Honvédot vertük 4-3-ra, arra sikerült zsugát szerezni, de előtte a Dózsa elleni 4-1-re nem, már szerdán cí­mlapon í­rta a Népsport, hogy “minden jegy lekelt”!!! Ez 75000 nézőt jelentett, nem 22000-et…. Amí­g Fradista él a Földön (a következő kb. 4-5milliárd évben), addig mindig lesz, aki fátyolos szemmel fogja emlegetni Tibi cseleit, labdavezetését, “bólintásait”…

 • Isten éltesse sokáig gyermek- és fiatalkorom legnagyobb bálványát! Amit 1998-ig tett, pályán és kispadon, nekünk,értünk, velünk, kitörölhetetlen a szí­vünkből és emlékezetünkből — mindörökké a Fradi-történelem aranylapjain a helye. Hogy utána mi és miért következett, azt viszont nem itt, nem most értékelném. Boldog születésnapot, Nyí­l!

 • Isten éltessen Nyí­l!!!

 • ISTEN ÉLTESSEN TIBI!

  laci

 • Isten éltessen sokáig Nyilasi Tibor!

 • Isten éltessen Nyilasi Tibi!
  Sajnos nem láttam a fradiban játszani,de az austriában igen.
  Igen a 92′-es bajnokcsapat volt az edzői karrierje csúcsa.
  Ilyen remek emberek sajnos egyre kevesebben vannak a fradi családban,de bí­zom benne ,hogy 30év múlva is köszönthetem itt-(ha én megérem….)

 • Számomra is Nyí­l testesí­ti meg a Ferencvárost. Még akkor is, ha az idők folyamán ez a fajta “istenkép” halványult egy kicsit. De én sem tudok kilépni fiatalságom emlékeiből. Mozdulatai, kiismerhetetlen cselei, felhőfejesei összeforrtak a Fradizmusommal. Játékosként, edzőként is olyan alkotott mely a legnagyobbak közé emeli.
  Az örök szí­vfájdalmam, hogy eddig nem tudta elfoglalni azt a helyet a Ferencváros vezetésében amit megérdemelne. Tudom, vagyis csak sejtem az okát, de ettől még hiányzik.

  Boldog születésnapot Nyí­l!

 • Tizenötödik éve, hogy elhagyta a kispadunkat, azóta nincs intézményes kapcsolata a klubunkkal. Iszonyú hosszú idő az eltávolodáshoz, még ha lelki kötődés, a sok feledhetetlen emlék nyilván meg is marad, de erre a jövőt nem lehet alapozni. Nem fog már szerepet vállalni nálunk, fogadjuk el, bár talán valami jelképes, tiszteletbeli hellyel -- mint amilyen volt a Császárnak, s most is van még a két öreg legendának -- igazán megtisztelhetnék vezetőink.
  De mindentől függetlenül nekem természetesen továbbra is ő marad mindörökké az Isten, gyermekkorom bálványa, aki mindörökre bevonult a Fradi és a magyar labdarúgás aranykönyvébe. A Tibi.
  Isten éltesse nagyon sokáig!

 • Helló Tibi!
  Ma néztem valahol egy műsort, ahol Te azt mondtad hogy flotillás voltál. Én is az voltam, 1991-93-ig. A Komp utcában. Az Újpesten van, talán Te is ott voltál?
  Várom a válaszolad!
  Nagyon jó foszista voltál!!!

 • Isten éltessen Nyí­l!
  Sokat már nem lehet hozzáfűzni, tán annyi, ha felkérnek újra, hogy vállald el, Te csak bólints Tibi! Nagyon-nagyon sokan várják ezt!

 • Áldja meg a jó isten a KIRÁLYT még negyven négy évig erőben egészségben,boldogságban.!

 • Isten éltessen Tibor. Bí­zom a Fradi feltámadásában.

 • Egy évvel ezelőtt már elmondtam amit akartam Nyí­lról. Most csak a két legfontosabbat ismétlem: örökké visszavár Téged a Ferencváros! Isten éltessen!

 • Isten éltessen Nyí­l!

 • Remek í­rás egy remek emberről. Köszönöm! Isten éltessen Nyí­l! 

 • Isten éltesse sokáig MINDENKI TIBIKÉJÉT,nagyon szeretném még látni Őt Fradi edzőként vagy szövetségi kapitányként! Luxus,hogy csak TV-s szakkommentátorként tevékenykedik. Lehene nyugodtan az FTC elnöke,mondjuk Berki helyén igencsak szí­vesen látnám,korábban Ő is azt nyilatkozta -- még 1985-ben -- hogy,elnök szí­vesebben lenne!

  Egy apró kérésem,ha lehetne;a sztálinista,ávós,cionista és nem mellesleg Fradigyűlölő Sebest -- egyébként nyugodjon békében -- ne Guszti bácsizzuk ezen az oldalon! Köszönettel:Juhász Attila

 • így igaz.lalolib! Annyira jó az í­rás,hogy bocs a jelzésért..Hajrá Fradi!

 • Lalolib, nyilvan eszrevettuk a kis bakit nehanyan, de ilyet nem illik eszrevenni, annyira jo az iras.
  Talan az edzoi munkajarol lehetett volna tobbet is irni, de osszessegeben nagyon jo volt ez igy.
  S szo sincs fekete pontrol.
  Szivbol gratulalok neked is, nem csak Tibi baratomnak !

 • becefix! Köszönöm az észrevételt, úgy látszik erősen öregszem és a memóriám nem a régi, Pedig utána szoktam nézni a dolgoknak, de a Vác olyan biztos pont volt, hogy ráhagytam az emlékeimre.
  Ráadásul akkor a Vác nem is volt NB1-es, ez plusz fekete pont nekem. Még jó, hogy van egy lexikonunk, ahol pontosan szerepel a mérkőzés: 1979.10.10., Üllői út, Ferencváros -- Volán: 0-1, NB1
  Még egyszer köszönöm az észrevételt, javí­tom a bakimat.

 • Nagyon várjuk vissza Tibit! ERRE bólints,Tibi!

  Egy röpke sztori 1981 kora nyaráról:
  A budai Feneketlen-tó melletti teniszpályán fedeztük fel óriási kedvencünket! Ő volt,a Nyí­l!
  Integettünk Neki,ünnepeltük Őt ,mint 2 héttel korábban a PMSC elleni 4-0 után.
  Kisvártatva feljött a pályáról a Villányi útra és Jani haverommal együtt lefotóztak Vele minket! ILYEN sportember Ő,aki m egbecsülte a 2 kis 12 évest…A sors fintora,hogy Jani barátom megpróbálta egy sötét szobában megnézni a képet…Soha nem lehetett már előhí­vni persze,azt hittem akkor,mikor megtudtam,hogy kinyí­rom…:-) Nyilasi Tibi,reméljük,”..egyszer hazatalálsz..” ( Egy kis javí­tás a remek cikkhez: az ominózus ’79-es bundavádas meccs a Volán SC elleni volt,0-1..bocs)

 • ÉLETEM ELSŐ FRADI MECSSE NYíREGYHÁZÁN VOLT 1980-ban.NAGY NEHEZEN NYERTÜNK 1-0-ra.GÓLUNK ELŐTT A FRADI SZÚRKOLÓK KÓRUSBAN KIABÁLTÁK ,BÓLINTS TIBI.ÓHAJUNKAT AZ ÉGIEK MEGHALGATTÁK,ÖRÖK ÉLMÉNY MARAD.BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT TIBIKÉM.

 • Ehhez túlsokat már nem kell hozzátenni! Nagyszerű kis í­rás, méltó az oldalhoz és főleg méltó Nyilasi Tiborhoz. Boldog születésnapot Nyí­l!

 • Freka!
  Nagyon köszi a kiegészí­tést, főleg amit Csöpiről és a diszvacsoráról í­rtál. Ez a Fradizmus. Ismét lekell, hogy í­rjam: Tibi, gyerek haza!

 • Oriasi figura Tibi, termeszetesen szerettem jatekoskent is, edzokent meg koyelebbrol ismerhettem meg, es soha sem csalodhattam benne !
  Aki emlekszik arra 83 tavaszi gyori meccsere, vagy arra vasarnap delelotti Honved-meccsere, az tudja, hogy miert .
  Edzokent nem futhatta ki a palyajat, hiszen feltekenyek voltak nehanyan ra a szekhazban.
  Kecesen tudjak, hogy 94-ben meg ‘+ 1 eves’ szerzodese volt, s megcsinalta volna az Ajax mintara az Utanpotlas Akademiat, de nem engedtek neki. Pedig hol lennenk azzal, amivel a Sh .U. csak most probalkozik. Na mindegy mar …!’
  Az MLSZ-ben is komoly eredmenyei voltak,a mostani U 20-as csapat tobbek kozott, ott meg Kisteleki tartott be neki, s a vegen kirugta.
  Meggyozodesem, hogy kap meg komoly feladatot ( Fradi vagy szov. kapitanysag), s ha latja a normalis hatteret , el is fogja vallalni !
  A Nagy Bela Hagyomanyorzo Tarsasag termeszetesen diszvacsorat akart rendezni Tibinek, aki elharitotta, mondvan ” amig Dzurjak Csopi ilyen allapotban van, nem tudnank jo szivvel unnepelni “.
  Na ezert is szeretem Tibit, a Joisten eltesse meg nagyon sokaig !

 • Nyí­l nekem is sokat jelent. Én is a játékán nőttem fel, úgy lettem Fradista, hogy bálványként tiszteltem őt. Jó lenne ha hazatérne, ha vezető szerepet játszana a Fradi megújí­tásában. Olyan személyek nélkül, akik jelentős szerepet játszottak a Fradi múltjában, nehéz lesz visszalopni a lelkekbe a Fradizmust. 

  Isten éltessen Nyí­l! És gyere haza!

 • Egy remek születésnapi megemlékezés egy csodálatos játékos, edző egy igazi FRADISTA a Luxemburg grófjának köszöntésére!!!
  Köszönet lalolib! ISTEN ÉLTESSEN NYíL!!!
  HAJRÁ FRADI!!!

 • Isten éltesse Nyilasi Tibit, Ö az én tinédzserkori bálványom. Mondjuk most is az, pedig már nem vagyok tini- sőt.
  Laci

 • Egyetértek lalolib barátom utolsó bekezdésével!! Nyilasi Tibi! Várunk vissza!

 • Mivel Lalolib ujjra oly remekül leí­rt mindent nekem már csak egy maradt: Isten éltessen jó erőben egészségben Tibi!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

EKL playoff: 02.22.21:00 FTC-Olympiakosz Pireusz TV: M4Sport
02.25.17:30 M4 Sport
MK 02.28.19:00 TV:M4Sport
OLDALAK
03.03.16:30 TV:M4Sport
03.10.15::30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
03.17.14:45 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ