Nyolc új dí­szpolgári cí­met adományozott a főváros

3 hozzászólás a(z) Nyolc új dí­szpolgári cí­met adományozott a főváros bejegyzéshez

 • Rudas Feri bácsinak viszont hatalmas gratuláció! ISTEN ÉLTESSE még nagyon sokáig köztünk!!! Ha, valaki, Ő azután tényleg megérdemelte … Csak jó, hogy a Tarlós megveszekedettt Fradi-drukker .-))) Ilyen polgármestere sem volt még gyönyörű fővárosunknak … 🙂

 • Varga Zolit nem nagyon értem … a többieket igen … 23 évesen elment Budapestről, utána alig szerzett hí­rnevet … leszámí­tva, hogy 25 éves korára Magyarországon és Franciaországban ÖRÖKRE, Németországban -- ha jól emlékszem- 10 évre eltiltották a labdarúgástól … (amit persze, vagy 3 év után feloldottak) … félreértés ne essék, én imádtam azt a zsenit, zokogtam, amikor bemondták, hogy “disszidált” -- “hazáját hűtlenül elhagyta”-, a futballtörténelem legnagyobb klasszikusai közé emelkedhetett volna (igen, abba a Puskás, Di Stefano, Pelé, Cruyff, Maradona, Zidane, Messi magasságba) -minden adottsága megvolt hozzá, de BUDAPESTÉRT nem tudom, mit tett … finnyás az í­zlésem, elnézést, nem szeretem az aránytévesztéseket …
  Ezzel együtt, adottságait, alapképességeit tekintve a nemzetközi futballtörténelem egyik legnagyobb hérosza lehetett volna … fiataloknak mondom: CR és Messi egybegyúrva … kb. … hihetetlen zseni volt, de EZT akkor sem értem … Puskást, Kocsist, Czibort lehetett tolerálni, hogy ’57-ben -- nem ’56-ban!!!- elmentek, némelyikükre a bitó várt volna, az a rendszer nagyon szeretett példát statuálni-, de Zolinak 1 baja volt, hogy ott volt mellette/előtte egy Császár … akinek biztos voltak hibái, gyengeségei, mint mindenkinek, de maradt MAGYAR és FRADISTA!!! Zoli pedig nem … Ismétlem, imádtam “vargazolit”, a zseniális futballsitást, szurkoltam az edzőnek, de nem értettem sokszor az EMBERT … “biztos, hogy ez mind részeg, aki szembe jön az autópályán?”

  • Kedves Lacimadár! Ha elolvasnád a Zöld és fehér magazin Varga Zoltánról szóló í­rásait, akkor megértenéd távozása okát és körülményeit. Hatalmas játékos volt, sokunk első számú kedvence!
   Megérdemelte a kitüntetést! Persze ez az én véleményem (lehet, hogy sok másoké is).
   Az eltiltásokkal kapcsolatos adataid is tévesek…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.10.18:00 M4 Sport 21.ford elmaradt
OLDALAK
04.14.16:30 M4 Sport
04.20.20:00 TV:M4Sport
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ