Oláh Lóránt: 39

A Vojvodinában kezdte, majd Szegedre igazolt és 1999 augusztusában mutatkozott be a magyar élvonalban. Miután a Tisza-parti alakulatot kizárták az NB I-ből, Oláh is viszatért szülőföldjére és előbb korábbi egyesületében, később a bácskatopolyai Solunacban folytatta pályafutását, a szerb 2. vonalban.

2002 őszén újra Magyarországra szerződőtt: a másodosztályú Szolnokba igazolt, majd egy szezon elteltével az akkor szintén a másodvonalban szereplő Kaposvárhoz távozott.

Itt teljesedett ki igazán, 109 NB I-es mérkőzésen 49-szer vette be az ellenfelek kapuját.

A gólerős csatár 2008 nyarán a bajnok DVSC-ben folytatta, ahol két bajnokcsapat tagja is volt. Szerepelt a BL selejtezőin is, de a csoportmeccseken már nem kapott lehetőséget.

2010 telén visszatért Kaposvárra, majd 2011 nyarán került kölcsönbe a Fradihoz, ahol korábbi kaposvári mestere, Prukner László volt a vezetőedző. A zöld-fehérben eltöltött esztendő balul sikerült számára, ugyanis csak kétszer talált a kapuba, amire 2004 óta nem volt példa.

A 83 élvonalbeli góljából kettőt lőtt a Fradinak, valamint a 2007 őszi kupabúcsúhoz is két góllal járult hozzá a Rákóczi szí­neiben.

2012 nyarán visszatért Kaposvárra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső