Peti, Dragi és az utolsó mohikán

4 hozzászólás a(z) Peti, Dragi és az utolsó mohikán bejegyzéshez

  • Folytatva korábbi gondolataim: 2008 őszén három volt fradista Balog, Laczkó és Takács Á. “BZ” kivárt néhány feszült hónapot, és tavasszal a védelem oszlopa lett. Laczkó és Takács válogattak, végülis kikötöttek, ahol kikötöttek. De én csak piros lapjakra emlékszem 2008/2009-ből… Hármójuk közül BZ a nem fradi nevelés…
    Aki nem akar jönni, vagy irreálisan felsrófolja az árát, az ne jöjjön. Mert köszönet nincs az ilyenben…

  • YSE, írigyellek érte, hogy Te (is) láttad a nagy Fradit.

  • Lipcsei és Dragóner is elmentek. Világot láttak. És visszajöttek… És maradtak, amikor a legjobban kellett.
    (Nem foci, de talán ide tartozik: Fiam 4 évet tanult Olaszországban. Amikor hazajött, a következőket mondta: nem fogok külföldön letelepedni, és nem veszek el külföldi lányt feleségül. így is tett.) Én magam 1954-ben voltam először fradimeccsen.

  • Soha nem fogom tudni megérteni azokat akik nem akarnak visszajönni és a pénzre hivatkoznak. Ott van például Gera. Az utóbbi években annyit keresett, hogy akkor is elég lenne neki ha ezer évig élne úgyhogy aki ezzel takarózik egyszerűen hazudik. Arról nem is beszélve, hogy már szerintem az itthon játszók sem szűkölködnek. Aki meg ennyire pénzéhes annak ne is legyen köze a Fradihoz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

EKL: 10.05.21:00 Fiorentina-FTC TV: M4Sport
OLDALAK
10.08.16:30 TV:M4Sport
10.21.17:45 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső
EKL playoff: 10.26.21:00 KRC Genk-FTC TV: M4Sport
10.29.18:00 M4 Sport