Pótz Nagy Árpád

6 hozzászólás a(z) Pótz Nagy Árpád bejegyzéshez

 • Nagypapám -Pótz Nagy Árpád -- a BTC-ből került a Fradiba. Amúgy kétszeres Magyar válogatott volt, de az egyes kiadások a másodikat -- Osztrák -Magyar -- utólag nem ” hivatalosnak minősí­tették. Én ugyan sajnos nem láttam játszani de édesapám elmondása szerint könnyed, szellemes játékot produkált és nem utolsó sorban gólokat lőtt.
  Köszönettel és Tisztelettel
  Pótz-Nagy Ágoston

 • Zseniális… hogy és honnan tudtok ilyeneket összeszedni? Tényleg fantasztikus!!! A Real Madrid (vagy a Chelsea, Liverpool, Juventus stb. stb.) szurkolói oldalának szerkesztőinek lövése sem lenne, hogy mi volt a civil foglalkozása annak, aki egyszer (1x!!!) pályára lépett majd 90 éve… Sokszor leí­rtam, ugyanolyan klasszisok vagytok, mint amilyen a csapatunk volt vagy 70 éven keresztül…HAJRÁ FRADI!!!!

  • Lacimadár,

   Már majdnem mindent megí­rtak egyszer, többször. Nekünk “csak” annyi a dolgunk, hogy megtaláljuk. Ha meg mégsem í­rták meg, akkor megí­rjuk.

   • Én is el vagyok ájulva egyrészt a hivatásszerű táncos-hegedűs karriertől, másrészt ettől az információgazdagságtól, hogy ez nálatok í­gy megvan. Elismerésem. Hitetlenkedő, de jóleső mosoly, sűrű bólogatással.

   • A mai labdarògòk bí lví nyozò idônkben jòl esik, ha lí ssuk, hogy a labdarùgòk és olyan “normí lis” emberek voltak mint mi.

    Volt hivatí suk, dolgoztak, szòrakoztak, barí tkoztak, összevesztek…

    Vagyis emberek voltak, mint mi is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
12.10.18:00 M4 Sport
OLDALAK
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
12.17.16:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ