Pusztai László

14 hozzászólás a(z) Pusztai László bejegyzéshez

 • Pusztai Laci, Pusztai Laci, Pusztai Laci … csak í­gy, ennél nem is kell több … AKI Fradista, az tudja, miről, kiről beszélek … Mindig könny szökik a szemembe, ha eszembe jut … pedig sí­rni sem tudok … persze, 5 év alatt sem kaptam választ arra, hogy a gyermekekről tud-e valaki valamit??? Elnézést az “ordenáré” stí­lusért …

 • Nyugodj békáben Puszi Laci Nagyon szerettünk, alapembere voltál a csapatnak évekig. A 75 ös KEK ezüstben és a 76 os majd 81 es bajnoki cimben tevékeny részt vettél, valamint a 76 78 as kupagyőzelemben is. Soha nem felejtünk el

 • A Pusztai Laci-korán itt hagyott minket és hiányzik!

 • Nyugodj békében Pusztai Laci!
  Emléked örökké a szí­vünkben él!

 • Zsiborás Gergő nevét gazdasági portálokon, lapokban szoktam látni, publikál, valami idevágó szakos egyetemista.

 • Drága Puszi, nyugodj békében, amí­g élünk, hiányozni fogsz, azt hiszem, ezt többszázezer társam nevében mondhatom. Megsirattunk, de azt a Vidi elleni gólt sosem fogjuk elfeledni.RIP, RIP, RIP, Drága Örök Fradistánk.
  A gyermekekről van-e információja valakinek? És Zsiga és Foci gyermekeiről?

 • Nyugodj békében,PUSZTAI LACI! A TE alázatodat -- amely nem megalázkodást jelent,hanem elhivatottságot -- kéne példaként állí­tani a mai Fradisták elé!

 • Nyugodjék békében! Tragédiája gyermekkororomban fejbevágásszerű döbbenetet okozott a családunkban, élénken emlékszem rá.

 • Isten nyugtasson, Puszi! Ő is az emberi nem azon 50 %-ába tartozott, aki nem fradistának született, de azzá lett. A Honvédban “futóbolond”, a Fradiban 30 körül kivirágzott, nemzetközileg is prí­ma, sokszoros válogatott. RIP

 • Sok ilyen játékosra lenne szükségünk. Nem volt egy sztár, de mint csapatember nagyon fontos láncszeme volt a Fradinak. Azok voltak a szép idők, amikor Ebedli fel sem nézett, csak szöktette Lacit, aki lefutott, beadott és Nyí­l bólintott. Dalnoki Jenő bá’ nagyon tudta, hogy kire van szüksége.
  Emlékét örökké megőrizzük!

 • Fantasztikus ember volt, s igazi fradistava valt nalunk ! Hihetetlen, hogy Dalnoki Jeno az orszag akkori legjobb vedojet, Pancsics Mikit elcserelte a Honved 3.-4, szamu jobbszelsojevel, s mennyire igaza lett !
  Eleinte annyira gyors volt, hogy gyakran tulfutott az alapvonalon, kesobb Ebedli Zoli tudta, hogy milyen labdat kell letenni a labahoz.
  A legfontosabb golja 1976 tavaszan a Vidi elleni egyenlito volt, utana mar meg tudtuk tartani az elonyunket., s bajnoksagot unnepeltunk.
  A halala mindenkit megdobbentett, az egyik legfatalisabb baleset volt az M 7-en !
  Emleket megorizzuk !

 • Emlékszem az utolsó Üllői úti mérkőzésére. 1980. XII. 13.
  A Tatabánya ellen játszottunk, és eléggé nehezen ment a góllövés. Aztán -- most hirtelen nem tudom, hogy szöglet-e vagy szabadrúgás után -- jött egy kipattanó. Ilyen esetekben Laci hátul biztosí­tott. Viszont tán megérezte, hogy mi fog történni, mert kivágott egy hatalmas sprintet (amilyet csak az ő gyorsaságával lehetett), és a kipattanót bevágta a léc alá.

 • Pusztai Lászó nem csak kitünő játékos, később kitünő vezetó volt, hanem nagy betüvel csodálatos “EMBER” is. Mint játékossal és vezetővel egyaránt sok időt töltöttem együtt. Mélységesen szerette a családját és a klubbját.
  Ma is elöttem a kép ahogy a titkárság pálya felöli ablakában ül- mert minden reggel feljött egy kávéra.
  Igazi fradista volt álmodott egy nagy nemzetközi porondon is kemelkedő klubbról és igyekezett tenni is ezért. Halála mélységesen megrázott, ma is örzöm Fradi emlékeim közzül a legszomorúbbat a
  gyászjelentését. Emlékét minden ferencvárosi szurkolónak fiatalnak és öregnek meg kell óriznie.

 • Emléked örökké megőrizzük! A megemlékezés méltó Pusztai Laci emlékéhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

EKL: 10.05.21:00 Fiorentina-FTC TV: M4Sport
OLDALAK
10.08.16:30 TV:M4Sport
10.21.17:45 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső
EKL playoff: 10.26.21:00 KRC Genk-FTC TV: M4Sport
10.29.18:00 M4 Sport