Selenka Tamás emléktorna

Selenka Tamás emlékére futballozott szerdán a Ferencváros, a Törökbálint és a Budaörs csapata. Az ifjú játékost néhány nappal ezelőtt, 24 évesen, tragikus hirtelenséggel, álmában érte a halál.

A labdarúgó a Ferencvárosban nevelkedett, ám tavasszal a Pest megyei első osztályban szereplő Törökbálintot erősí­tette, és tagja volt a Sport1-kupát megnyerő együttesnek is. Korábbi és jelenlegi klubja kezdeményezésére három csapat, a Fradi, a Törökbálint és a Budaörs futballistái tisztelegtek Selenka Tamás emléke előtt, akinek édesapja egykor maga is a zöld-fehér csapat játékosa volt.

A megemlékezés, a részvét jótékonykodással is párosult, hiszen a szurkolók, a játékosok önkéntes adományaikkal segí­tették a gyászoló családot. A csapatok 30 perces mérkőzéseket ví­vtak, s még az emléktorna megkezdése előtt egy szál virágot helyeztek el a futballisták Selenka Tamás fotója előtt.

FERENCVÁROS – TÖRÖKBÁLINT: 2–-0
Üllői út, 200 néző. V: Mocsári T.

Ferencváros: Kemenes –- Takács Á., Tí­már, Balog Z., Laczkó Zs. -– Nógrádi, Lazics, Bognár Zs., Lipcsei, Szalai T. -– Jovánczai

Törökbálint: Vermesy –- Miskei, Róza, Kilik, Danczák –- Sebők G., Horváth F., Szeles T., Kollár – Csintalan, Mészáros D.

Gól: Szalai T. (2)

FERENCVÁROS – BUDAÖRS: 0–-1
Üllői út, 200 néző. V: Knapp

Ferencváros: Szabó K. -– Fitos, Balog Z., Ferencz, Csurka -– Nógrádi, Deme I., Brettschneider, Takács Á., Horváth D. -– Bartha

Budaörs: Totka –- Zsemberi, Bihari, Bálint, Szukob -– Szűcs M., Lalusz – Bencze Zs. -– Pálinkás, Gyurováth – Tüske

G: Tüske

A Törökbálint– – Budaörs mérkőzés 0-–0-ra végződött

(Nemzeti Sport, 2006.07.13.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

EKL: 10.05.21:00 Fiorentina-FTC TV: M4Sport
OLDALAK
10.08.16:30 TV:M4Sport
10.21.17:45 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső
EKL playoff: 10.26.21:00 KRC Genk-FTC TV: M4Sport
10.29.18:00 M4 Sport