Simon Tiborról nevezték el az Albert Stadion 2-es szektorát

A zöld-fehérek korábbi válogatott védőjének fia, ifjabb Simon Tibor, illetve a klub elnöke, Kubatov Gábor közösen rögzí­tették a szektor bejáratánál azt a táblát, amellyel a kemény stí­lusáról és hatalmas munkabí­rásáról elhí­resült játékosra emlékeznek.

Szeretném megköszönni a klubvezetésnek, hogy méltó emléket állí­t édesapámról – mondta ifjabb Simon Tibor. – A szurkolók már tí­z éve minden mérkőzésen édesapámat éltetik, amit ugyancsak szeretnék megköszönni.

Simon Tibor barátja, szurkolótársa, a Ferencváros jelenlegi elnöke, Kubatov Gábor szerint a szektortábla nemcsak Simon Tibornak, hanem a hozzá hasonlóan nagy küzdő játékosoknak is emléket állí­t.

“A 2-es szektor egy összetartó baráti társaság volt, nem lehetett léket ütni közénk, volt a Ferencváros, és a 2-es szektor – mondta Kubatov Gábor a klub közleménye szerint. – Az élet igazságtalansága, hogy Simon Tibi mellett Zavadszky Gábor, Nagy Norbert, Hypós Feri már csak az égi Ferencvárost tudják támogatni. Két napja gondolkozom azon, hogy mi az az egy szó, amit Simon Tiborról lehetne mondani. Simon Tibor bajnoknak született. Olyan ember volt, aki nem volt hajlandó elviselni a vereséget, aki vallotta magáról, hogy képtelen feladni a küzdelmet. Az értelmetlen halála mögött az is ott van, hogy világéletében küzdött. Ez a szektortábla nemcsak Simon Tibornak, hanem a hozzá hasonlóan nagy küzdő játékosoknak is emléket állí­t. Arra utal, hogy az ilyen embereknek a Ferencvárosban mindig van helye, itt mindig otthonra lelnek.”

Simon Tibort 2002. április 21-én hajnalban, egy fővárosi szórakozóhely előtt olyan súlyosan bántalmazták, hogy három nap múlva belehalt sérüléseibe.

(mti)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső