Szerkesztőség

17 hozzászólás a(z) Szerkesztőség bejegyzéshez

 • Ryan Mmaee miért nem szerepel a listán?

 • Dearest friends,

  I hope this mail finds you fine!

  I am as passionate about football history as you are and would like to congratulate you on your great site!
  For some years I have been carrying out a series of books entitled “European Cup Competitions” and starting from 1949 I have now arrived at the 1967/68 season. I am printing the previous volume, the one concerning the period 1902-1948 and of course I have taken some photos from your site, which are really useful to me.
  I would like to send you a copy of the book as a thank you. Could you kindly give me an address where to send it, when it will be availble?

  Thanks in advance and looking forward to hearing from you soon, I send you my best regards,
  Marco D’Avanzo

 • Hi!

  Trying to contact you, but your mailbox is full..

  “Your message to was automatically rejected:
  Quota exceeded (mailbox for user is full)”

 • Tisztelt Szerkesztőség! A tegnapi nap elhunyt Kállai József, aki annak idején majd 10 évet játszott az 1962-es születésű Fradi korosztályos csapataiban többek között Asztahov, Bánki , Horváth Karcsi társaságában. Talán ezek a srácok még emlékeznek rá! Józsi pályafutásának egy sérülés vetett véget még nagyon fiatalon. Korosztályos válogatott volt, aki az emlékezetes Magyarország-Bolivia mérkőzés elötti “Gyerek meccsen” 5 gólt lőtt. (az eredményjelzőre rosszul í­rták ki a nevét!) Mivel az Ő családja a Fradi család volt, úgy gondoltam, hogy emlékének itt is adózni kell!

  • Mélyen lesújtott Kállai Józsi halálhíre, nemcsak együtt futballoztunk, nagyon jó barátok is voltunk fiatal korunkban. Nagyszerű, tehetséges csatár volt, belevaló, vidám cimbora. Édesapjával együtt ízig-vérig fradista volt. Nyugodjon békében!
   Asztahov László (1962)

 • T. Szerkesztőség!
  A Fradi a 80-as évek elején játszott edzőmérkőzést KAPUVÁRON. 6-0, vagy 6-1 lett. Mikor volt a meccs? Van a meccsről tudósí­tás? 30-szor Hajrá Fradi!

  • T. Nagy Úr!

   Ebben az időszakban -- gondolom helyhiány miatt -- a Népsport nem mindig í­rta meg a felkészülési meccseket. Talán a helyi lapban (Kisalföld?) érdemes kutakodni.

 • Tisztelt Cí­m!

  Nem tudom, hogy tudják, de Horváth Dezső az egykori Ferencváros kapusa 2016. szeptember 28.-án délután elhunyt.

  Kérhetnénk egy pár sor megemlékezést róla.

  Nagyon Köszönöm.

 • A serdülő és ifibajnokságokról kérnék több információt 14 évig a Fradi igaolt játékosa voltam ,végigjártam a ranglétrát,hiába keresek magamról képet ,infót ,pedig a csapatok kapitánya voltam,mint a serdülőben,mint az ifiben és mi nyertük a legtöbb aranyat 1974-1978 között,köszönöm,Jenő

 • Kedves szerkesztőség! Nagy Béla, legendás krónikásunk melyik könyvei kaphatóak még valahol (online, antikvárium)?

 • Nagyon jól játszottak a fiúk. Le a kalappal. Csak í­gy tovább. Egy dolog viszont nem tetszett, amit muszály közzé tennem, hogy Józsi mit keres a csapatban? A cserénél hallottm a nevét, többet sem a meccs alatt. Semmi sem produkált. Ez nem az első eset, ha pedig labdához ér, abban nincs köszönet. Sajnos még egy kis kiképzésben kell részesí­teni, hogy versenyképes legyen.

 • a kényszer szülte, de én is elégedett vagyok vele

 • Szép lett az új ruhátok:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
12.10.18:00 M4 Sport
OLDALAK
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
12.17.16:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ