Szkukalek Igor: 42

Szkukalek Igor

Huszonöt esztendősen került a Fradihoz a cseh Drnovice csapatából. Csank Jánosnál, majd Garami Józsefnél is a középpálya bal oldalán szerepelt. Az első két idényben a csapat alapembere volt.

A harmadik szezonjától folyamatosan kiszorult a csapatból. Ebben sérülései valamint Leandro leigazolása, majd Huszti visszatérése is közrejátszott. Pintér Attilánál már csak csereként lépett pályára, majd László Csabánál már csak felkészülési találkozókon illetve egy pécsi kupamérkőzésen kapott lehetőséget.

2002 augusztusában ment a legjobban a játék Igornak. A rendkí­vül hasznos mezőnymunkája mellett a góllövésből is kivette a részét, előbb a Honvéd (4-0), majd az UEFA kupában az AEL Limasszol (4-0) ellen is a kapuba talált.

A Fradiból Pápára, majd szlovákiai csapatokhoz igazolt. 2008 telén igazolt újra a zöld-fehérekhez, ahol a játékengedélye körüli problémák miatt csak felkészülési találkozókon lépett pályára.

A 2008/09-es szezon első felében a csapat alapembere volt, immár a védelem bal oldalán szerepelt. A téli szünetben azonban Bobby Davison lemondott róla. A tavaszi szezon utolsó két fordulójában kapott lehetőséget a már feljutott csapatban. A Vecsés ellen góllal búcsúzott a zöld-fehér szí­nektől.

33 esztendősen Vecsésre, a másodosztályba igazolt, majd sérülései miatt abbahagyta az aktí­v játékot.

5 hozzászólás a(z) Szkukalek Igor: 42 bejegyzéshez

  • 5 év késéssel teszem hozzá, hogy 1./ Leandro “Leó” újra itt van, 2./ Leó nem veszí­ti el emiatt a brazil állampolgárságát … Igor pedig elveszí­tené/elveszí­tette volna a “szlovákot” … mert van még egy náci ország Európa szí­vében, ahol nemzetiség szerinti megkülönböztetés él a hatályos törvényekben, deklaráltan is … és euróval fizetnek …

  • Isten éltessen!

    Ha már itt párhuzamot vonunk a két játékosról,akkor a neve és játéka is sokkal közelebb áll hozzám.
    Még jó,hogy most egy Leonardo-nk van.

  • Ezzel szemben Leandrót valószí­nűleg hamarosan elfejetik a szurkolók, Igort viszont sohasem!!!

  • Igen, ez valóban elég szomorú :/

  • Pár hete láttam a Hí­r Tvben vele egy beszélgetést. Élete nagy fájdalma, hogy mí­g Leandro megkapta annakidején a magyar állampolgárságot, ő nem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső