Találkoztam egy boldog kapussal

Két félidő a 75 éves Fradi-pályán

Zsiborásék hármas ikrei világra jöttek! A nagy eseményre a Péterffy Sándor utcai kórházban, dr. Forgács József szülészeti osztályán került sor. A szülést vezető dr. Melsch Henrik elmondta, hogy császármetszéssel született Zsófia, Gergő és Balázs, a szülést követően édesanyjukkal együtt jól érezték magukat. A kisdedek súlya az ikrekhez képest fejlett volt: a két kisfiú 2100, a kislány 1950 gramm. A boldog apát – hármasikreivel – már az első napon lefotózták. Hát igen, ilyen rekord is bekerül a magyar futball történetébe.

(1986. október 17.)

A Népsport jelenti: A Ferencváros, a Magyar Filmintézet és a Coopinvest Videostúdió közös vállalkozásában „Két félidő a 75 éves Fradi-pályán” cí­mmel videofilm készült az zöld-fehérek Európa-hí­rű Üllői úti otthonáról. A Bánó András és Nagy Béla szerkesztette összeállí­tásban a húszas évektől kezdődően huszonkilenc mérkőzés jelenetei szerepelnek, tucatnyi egykori kitűnő FTC játékos – köztük dr. Lakat Károly, Dalnoki Jenő, Albert Flórián és Nyilasi Tibor – mondja el emlékeit, s elhangzik több Fradi-dal is. A közel másfél óras filmet tartalmazó kazetta borí­tóján a régi és az új stadion képe látható.

(1986. október 27.)

TFU_19861101_Fml_000-0005

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső