Tanár úrnak szeretettel

7 hozzászólás a(z) Tanár úrnak szeretettel bejegyzéshez

 • Egyik volt osztalytarsammal szoktunk beszelgetni a kaposvari Tancsicsban toltott idokrol…egyben megegyeztunk: az maradt meg a legtovabb bennunk, amit Pruki (akkor meg igy hivtuk) tanitott…erdekes, de valami oka biztosan van. Tanár úr, kitartást es HAJRA FRADI!!!

 • Eddig edzőnek jött, most meg már szakmai igazgató? Berki meg lemondott? Valami nagyon nincs itt rendben.

 • Öszintén örülök ennek a tiszteletre méltó sportembernek a Fradihoz kötésének.Remélem elkezdödik a felemelkedésünk.Jöhetnek a tehetséges fiatalok is.Talán a következő szezonban ki tudjuk szürni a nem a szurkoló táborunkba való kártékony véglényeket.

 • Tanár emberként köszöntöm Prukner Lászlót! Csak ismételni tudom amit tegnap is í­rtam, jó választás, remélem gazdagodni fog vele a Ferencváros.
  Méltó az í­rás is a Tanár úrhoz, talán nincsenek olyan állapotok a Fradiban mint abban a Kelet Londoni iskolában ahol a film játszódik. Ettől még a párhuzam kedves és szeretetteljes.
  Isten hozta a Fradiban Tanár úr!

 • Szerintem nagyon jó választás! Isten hozta Tanár Úr! Magyar (felkészült, szimpatikus) edző, 3 évre, újra vannak távlatok előttünk. Ráadásul időben megszületett a döntés: júniusban kialakul a keret, aztán jöhet a felkészülés, majd a bajnoki rajt. Én optimistább vagyok, szerintem nem megy rá az ősz a csapatépí­tésre, egy tapasztalt, jó edzővel a tavaly ősz sem lett volna ilyen siralmas. Minden fonton küzdjünk, (bajnokság, MK, LK), pláne, hogy most már a fiatalok is egy osztállyal feljebb edződnek.Nem szí­vesen hallanék olyat, hogy nekünk csak a bajnokság a fontosl Minden sorozat fontos és a Fradi hí­rnevét öregbí­theti! Magyarán: a rajtra összeállhat a csapat, aztán zúgjon Hajrá Fradi!!!!!!!

 • Most már a kételkedőeknek is van (lenne) oka hinni és bí­zni a jövőben. A jelek szerint ráadásul a “fegyvert” is meg fogja kapni a vezetőségtől végre,
  De azért (szinte) a semmiből CSAPATOT épí­teni időigényes munka. Úgy vélem, az ősz egy része erre rámegy.
  Mint nála 20 évvel idősebb volt tanár mondom: sok sikert Kolléga Úr!

 • Mivel elfogult vagyok a tanárokkal szemben, í­gy hosszú idő után először látom újra pozití­van a jövőt szakmai szempontból is, és “csak” szerényen ennyit várok:

  “Én egész népemet fogom, / nem középiskolás fokon / taní­tani” (József Attila, Születésnapomra)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső