Az FTC Baráti Kör új tiszteletbeli tagjai

Az FTC Baráti Kör elnöksége még az NB II-es bajnokság megnyerésének idején úgy határozott, hogy a maga módján megköszöni az NB I-be történő visszajutást a csapat meghatározó alakjainak.

Elkészültek a dí­szes oklevelek, elindult a szervezőmunka. Akkor, júniusban, még az tűnt ideálisnak, hogy az FTC úgynevezett családi napján, a több csapat részvételével megrendezésre kerülő tornán adják át azokat vezetőink. A Sheffield United elleni mérkőzés volt minderre kiszemelve. Ám azt akkor elfújta a szél.

Az elnökség úgy döntött, az oklevelek átadása ezek után az NB I-es bajnoki nyitányon történjék meg. Az FTC Zrt. vezetése partner volt mindehhez.

dscn3259Eljött a nap, eljött a pillanat! Ezt már a szél sem fújhatta el. A csapatok kivonultak a pályára. Jöttek azok, akiknek oklevelet szántunk, jöttek azok, kik azokat átadni szándékoztak. Szél ugyan nem fújt, ám a technika ördöge csak előbújt, az adott pillanatban elromlott a hangosbemondó berendezés. A csapatok felvonultak, a hí­rverés azonban nem szólt. Ám ez már nem jelenthetett akadályt. Az átadási ceremónia megindult, amit később a megjaví­tott hangostechnka is leközvetí­tett, hogy a stadionban levő sok-sok ezer néző is tudja, mit lát. A Baráti Kör elöljárói, Rudas Ferenc elnök és dr. Springer Miklós alelnök sorban odaléptek a kitüntetettekhez és átadták az okleveleket, melyek azt tanúsí­tották, hogy

az FTC labdarúgó csapatának első osztályba történő visszakerülése alkalmából az FTC Baráti Kör elnöksége az FTC Baráti kör tiszteltbeli tagja kitüntető cí­met adományozta

dscn3263

Ferenczi Istvánnak,

dscn3264

Balog Zoltánnak,

dscn3262Paul Shaw-nak,

dscn3265Dragóner Attilának

dscn3269és Bobby Davisonnak.

Ugyanilyen oklevelet kapott Lipcsei Péter is, aki most nem volt a kezdőcsapat tagja.

dscn3268Az események után a kitüntetők is kitüntetettek lettek. Hélisz József, a Baráti Kör főtitkára életművük elismeréseként Rudas Ferencnek (aki nem mellesleg a közelmúltban ünnepelte 88. születésnapját) és dr. Springer Miklósnak az FTC Baráti Kör babérkoszotús tagja kitüntető okleveleket adta át.

Minden kitüntetettnek szí­vből gratulálunk!

És a végére egy kis szubjektí­v kí­vánság: jövőre az NB I-es bajnokság megnyerése alkalmából szeretnénk folytatni a kitüntető cí­mek adományozását.

Hajrá Fradi!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ