Újra Tempó fokozatba kapcsoltunk!

tempo_kepes_korlogo_Tempó Fradi grafika“Houston! We have a problem…” – Jim Lovell legendás mondata úgy hasí­tott belénk február 3-án, mintha tört döftek volna zöld-fehér szí­vünkbe. Leállt az oldal, veszélybe került négy év munkája, sok ezer bejegyzés, kép és videó. Hacker támadás érte az oldalunkat üzemeltető szolgáltató szervereit és bár a Szasi Host-Market folyamatosan nyugtatott, miszerint mindent elkövetnek a támadások visszaverésében, de nekünk óhatatlanul is a 11:1-s Újpesti mócsingos mérkőzés jutott az eszünkbe, ahol a lilák védelme mindent elkövetett, mégsem tudta feltartoztatni a Fradi fergeteges támadósorát. Pedig tudhattuk volna, hogy az a védelmi vonal mely üzemelteti az oldalunkon sokkal stabilabb mint anno az újpesti védelem volt.

Pedig a támadók mindent elkövettek, napokon át záporoztak a túlterhelést okozó lövések, de végül is a jobbik csapat nyert. Most mondhatnánk azt, hogy győzött az igazság, a munka és a szakmai hozzáértés, de tudjuk és most már saját bőrünkön is érezzük, hogy az emberi gonoszság milyen károkat tud okozni.

Még nem múlt el minden veszély, de már látjuk az alagút végét. Még előfordulhatnak kisebb zökkenők, de bí­zunk benne, hogy a támadók végül is feladják és lehorgasztott fejjel elhagyják a csatateret.

Köszönjük kedves olvasóink türelmét, aggódását, napokon át tartották bennünk a reményt. A Ferencváros örök, a dicsőséges múltjának feldolgozása tovább folyhat. Köszönjük a szolgáltatónknak a kitartást, Reiter Istvánnak és a technikusoknak az áldozatos munkát.

Nélkülük nem kapcsolhatnánk újra Tempó fokozatba.

TempóFradi Szerkesztősége

8 hozzászólás a(z) Újra Tempó fokozatba kapcsoltunk! bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

BL selejtező: 07.23.20:00 FTC-The New Saints (walesi) / FK Decic (montenegrói) TV: M4Sport
OLDALAK
08.03.19:45 TV:Duna
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ