Vágjuk a centit!

6 hozzászólás a(z) Vágjuk a centit! bejegyzéshez

 • Remélem ez a tavasz annyiban fog egyezni a ’92-el, hogy pár év távlatából minden FRADIDRUKKER emlékezetében borzongatóan szép élményeket vagy stí­lszerűen „gyönyört” idéz fel.
  Felhí­vnám becses figyelmeteket, hogy nagy valószí­nűséggel ez a tavasz lesz a LIPCSEI PETI aktí­v pályafutásának fináléja, és a SZENTÉLY is már csak e tavaszon fogad bennünket jelen mivoltában!
  Ezért kérem az FSZSZ volt tagjait, ne tegyék tönkre a méltó búcsút! SZURKOLJ, NE HÁBORÚZZ!
  Hisz PETI, és a SZENTÉLY is ettől többet érdemel tőlünk, tőletek! Most nem a Berkiék a fontosak!
  Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni lalolib barátom remek í­rásához.
  GYERTEK, és SZURKOLJATOK! SZURKOLJATOK! SZURKOLJATOK!….

  HAJRÁ FRADI!!!

 • SZERINTEM CSAK AZ FÉL A KÁRTYÁS MEGOLDÁSTÓL AKI ROSZBAN SÁNTIKÁL.ÉN AZT AKAROM,HOGY A FRADI SZURKOLÓ HALLATÁN NE A BALHÉ JUSSON MINDENKINEK AZ ESZÉBE.AZT LÁTNI KELL,HOGY AZ UEFA KEMÉNYEN FEL LÉP A SZÉLSŐSÉGEK ELLEN.AZT HISZEM A BILBAÓI BALHÉÉRT NAGY ÁRAT FOG FIZETNI AZ ANDERLECHT.AZ ILYEN ESEMÉNY EGY KLUBNAK SEM HIÁNYZIK,A FRADINAK MEG AZTÁN VÉGKÉP NEM .MOST A BÉKESSÉG ÉS A NYUGALOM KELL A SZENTÉLYBEN.EREDMÉNYES TAVASZT,SZÉP JÁTÉKOT KíVÁNOK A FRADINAK.MINDHALÁLIG FERENCVÁROS,ZÚGJON A HAJRÁ FRADI.

 • a legnagyobb gondot abban látom,hogy sokan ismeretlenül mondtak véleményt az FSzSz-ről.erről meg nem csak a szurkoló tehetett, hanem a szervezet is,mely eléggé belterjesen müködött.nagyon sok,és főleg eredményesen kezdeményezésük volt,mely alig kapott hangot.ha viszont balhé volt,egyből elővették őket és nemcsak a média,de a fradi szurkolók is.balhésok, vágták rájuk egyből,pedig higgyék el,ők is a fradi család tagjai voltak,éltek haltak a csapatért,minden áldozatra készen álltak.

 • Ezzel nem vagy egyedül! Én úgy gondolom, hogy az emberek génjeiben még benne van az átkos rendszer 40 éve. Egyszerű rettegünk mindentől, ami nyilván van tartva. Nincs még egy olyan ország ahol ennyi kártyád lenne mint nálunk! Az is csak azért, mert ha összevonnák őket, állí­tólag az állam mindent tudna rólad. Tud í­gy is és nem csak az állam. Miért nem tiltakozunk a mobilszolgáltatók ellen? Mindig tudják hol vagyunk, merre járunk, kivel és mennyit beszélünk. És net, mely áldás és átok egyszerre? A google még meg is őrzi a keresési szokásainkat. És nem foglalkozunk azzal sem. Akkor egy szurkolói regisztráció miért fáj?

 • Csak egy kis adalék, amiről valahogy mindenki megfeledkezik:

  A tegnapi adásban a http://www.kontaktradio.hu -n

  Üllői129 a rádióban – vendégünk a kommunikációs igazgató: Orosz Pál cí­mű műsorban elhangzott, hogy most voltak kint Olaszországban “Seria A”-s meccsen. A pálya környékén nem lehet jegyet venni, csak a “bent” a városba, ahol az első lépés az volt, hogy elkérték az útlevelet, melyet beszkenneltek, majd a számát (és talán még a nevet is) rányomták a jegyre. E nélkül senki se mehet be a stadionba. Valamint megemlí­tették, hogy ugyan í­gy működik ez Hollandiában is. Az angolokról ne is beszéljünk.

  Nem igazán értem a problémát.

 • Most mi van az FSZSZ közleményével? Ha úgy döntöttek, hogy megszünnek, “akkor most mi van?”. Szeirntem semmi. Régen nem nagyon voltak ilyen csoportok. Kimentünk és szurkoltunk egy jót.  AZ meg külön jó lenne, ha olyan tavaszt produkálna a csapat mint 1992-ben a bajnoki cí­m megnyerésével. Most persze arra nincs esély, de ha benne leszünk az első hatban, akkor megtettükaz első lépéseket. És tényleg kell egy kis vidámság is az élethez. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
EKL playoff 11.30.21:00 M4 Sport
OLDALAK
12.03.17:45 FTC-Mezőkövesd és 12.06.19:30 Mezőkövesd-FTC TV:M4Sport
12.10.18:00 M4 Sport
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
Categories
12.17.16:00 M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ