“Valami bűzlik Dániában”

10 hozzászólás a(z) “Valami bűzlik Dániában” bejegyzéshez

 • Épp az előbb olvastam, hogy lépett a Fradi vezetősége! ideje volt. Pilu, remek a mottód! A baj csak az, hogy még igaz is. 

 • A jelenlegi mlsz mottoja :Nem azért hozunk szabályokat,hogy azokat betartsuk,hanem azért,hogy legyen alapja a Fradi megbüntetésének.

 • tsabyka, lehet, hogy tényleg í­gy volt 🙂

 • Kedves Zsolt,

  Ismerik, de hát idehaza mindent meg lehet csinálni. Semminek sincs következménye.

 • Kedves Karcsi!
  Ezek szerint az mlsz nem ismeri a saját szabályzatát? Miért kell hagynunk, hogy folyamatosan hülyének nézzenek minket? Lalolib a helyedben sokkal keményebben fogalmaztam volna. Még jó,hzogy én ismerem az utolsó két mondatot, de mivel nem akartad leirni, én is magamba folytom, de igazat adok Hamletnek.

 • mlsz.hu 2009.09.15. http://www.mlsz.hu/media/2/MLSZ_Versbizhat.pdf

  A Győr tisztában volt az U20-as VB időpontjaival (talán nem bí­ztak bennük?) és a VB selejtezők időpontjával is. Akkor nem volt érdekes, hogy pénteken kell játszani.

  +

  Az NBI. 2009/10 versenyszabályzatának 21/b pontja kimondja:
  “Amennyiben az MLSZ Versenybizottsága a mérkőzés előre kisorsolt és kijelölt napját valamint időpontját – a mérkőzések között kötelezően betartandó időtartam figyelembevételével – megváltoztatja, azt köteles a sportszervezetekkel előre, í­rásban legalább 5 nappal a mérkőzés új időpontja előtt közölni.”

  A 21/c pont ugyanezt mondja ki a televí­ziók kéréseire is: “Amennyiben a televí­zió az időpont egyeztető tárgyaláshoz képest, valamint az általa előre hivatalosan megadott időponthoz képest változást jelent be, azt legalább 5 nappal a közvetí­tés előtt közölnie kell a csapatokkal.”.

  +

  Szeződésünk kimondja, hogy minden változtatási szándékot tizenöt nappal az esemény előtt kell jelezni, í­gy amikor a hét elején a Duna Televí­ziót megkérdezték, lemond-e a Ferenváros–Győri ETO meccs közvetí­téséről, a válaszunk nem volt. -- Riskó Géza, a DunaTV sportosztályának vezetője

  Mindenki védi a szerződésben rögzí­tett érdekét. De ki védi a klub(ok) érdekeit? Ez lenne az MLSZ dolga.

 • Már régóta ismerjük egymást, és tudom, hogy néha elég furcsán jár az agyad, de Hamlet, Gera és Kisteleki együtt nekem már nehezen követhető! Meg is néztem a hiányzó két sort. 🙂
  Azért nagyon tetszett ám az í­rás!

 • Kedves lalolib!
  Az í­rásod túlnyomó részével teljes szí­vemből egyetértek. De van egy valami amit igen erős túlzásnak tartok, nehezményezek és sokunk nevében kikérem magamnak! Konkrétan, hogy a magyar foci irányí­tó szervének elnökét úrnak tituláld! A viselkedése és a Ferencvárossal kapcsolatos megnyilvánulásai miatt mindennek, csak épp úrnak nem nevezhető!

 • Ez a győzelem még hozzátartozott Platini ajándékához…

 • Csank János: “Komoly bajnokságban ilyen nem történhet meg. Ahol a szakmaiságot ennyire nem veszik figyelembe, ott felesleges álmodozni világbajnoki, Európa bajnoki részvételről.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

EKL: 10.05.21:00 Fiorentina-FTC TV: M4Sport
OLDALAK
10.08.16:30 TV:M4Sport
10.21.17:45 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső
EKL playoff: 10.26.21:00 KRC Genk-FTC TV: M4Sport
10.29.18:00 M4 Sport